Steaua Gigi Beclai Superliga

ATAT costa sigla Stelei! Becali a facut anuntul in premiera. Cat a cerut Armata pentru ca Steaua sa redevina Steaua

Gigi Becali a aflat pretul pe care Armata il cere pentru a ceda cu titlu temporar brandul castigat in instanta!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2015, 16:13
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2015, 16:14

60 000 de euro pe luna solicita CSA! Becali nu vrea sa plateasca nimic. Becali spune ca Armata a legat si revenirea in Ghencea de cedarea siglei.

"Au zis ca ne dau stadionul daca luam si sigla. Au evaluat-o la 60 000 de euro pe luna. Nu dau nici 6 euro pe luna! Ei vor asa pentru ca sigla e, de fapt, impactul. Evalueaza ei impactul suporterilor. Care suporteri? Impactul cu sigla e la mine, nu la ei. Cat au produs pe sigla asta intr-un an? Au produs 1000 de euro pe ea? Hai sa vorbim pe inteligenta, pe legi facute in lumea asta. Sigla face cat produce. A produs 1000 de euro? N-a produs! La revedere", a spus Becali pentru Digisport.

Patronul Stelei crede ca dialogul nu mai poate continua: "Astia sunt oameni cu care sa te itnalnesti? Au ei vre constiinta? Ar trebui ca un ministru al apararii sa spuna sa nu se mai faca batjocura asta. Ce facem aici? Sunt dezamagit de discutiile astea. Ca e, ca nu e Steaua... Bine, nu e. Nu ma intereseaza ca e Steaua, ca nu e Steaua, ma intereseaza familia mea".

Modifică setările cookies