Steaua adrian balan Claudiu Niculescu voluntari Superliga

Atacantul care a inscris in poarta Stelei, SUSPENDAT de Voluntari: Balan, trimis la echipa a doua

Adrian Balan, atacantul care a inscris in poarta Stelei in weekend, a fost suspendat de FC Voluntari pe termen nelimitat. Fotbalistul nu va mai juca la prima formatie a gruparii ilfovene.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 17:10
Data actualizarii: Miercuri 19 Iulie 2017, 17:15

Adrian Balan (27 de ani) a marcat unicul gol al Voluntariului in meciul cu Steaua, incheiat cu victoria ros-albastrilor, scor 2-1. La trei zile de la acel moment, Balan a fost trimis la echipa a doua pe termen nelimitat.

Motivul suspendarii lui Balan este legat de gesturile facute de acesta dupa golul marcat duminica seara, pe National Arena. Atunci, atacantul a avut o iesire nervoasa, gesticuland catre banca de rezerve si ridicand degetul mijlociu.

Potrivit Digisport, semnele facute de Balan erau orientate chiar catre antrenorul Claudiu Niculescu, cu care Balan a avut un conflict.

Sursa citata noteaza ca Balan, care a fost dat afara in trecut de Niculescu de la CSM Ramnicu Valcea, a fost suparat din cauza faptului ca este schimbat foarte des. Balan si Niculescu au trecut peste intamplarea de la Valcea, insa atacantul nu a suportat faptul ca acum este mereu schimbat inainte de final.

Modifică setările cookies