Astra, la cateva minute de o noua lovitura! Jucatorul asteptat din Portugalia nu mai vine! De ce a picat transferul:

Autor: Sport.ro
Marti 21 Ianuarie 2014, 14:42

	Astra, la cateva minute de o noua lovitura! Jucatorul asteptat din Portugalia nu mai vine! De ce a picat transferul:

Astra a fost aproape de un transfer important, dar totul a picat in ultima clipa. 

Astra Giurgiu a incercat sa-l ia pe fundasul stanga portughez Nelson Pedroso de la Vitoria Setubal, insa mutarea a picat in ultima clipa, anunta O Jogo. Liderul ligii I batuse palma cu echipa portugheza, dar mutarea a picat din cauza unor docomente. 

"Cele doua cluburi s-au inteles, s-auu schimbat documente si alte detalii, dar din cauza unor amanunte de ultima ora intelegerea a picat", spune agentul jucatorului, Jorge Teixeira. 

Jucatorul anuntase ca pleaca in Romania si isi luase adio de la colegi, dar scenariul s-a schimbat complet in doar cateva ore. El va ramane la Setubal pana la finalul sezonului, chiar daca are oferte si din Portugalia, mai anunta agentul sau. 

"Daca nu se intampla nimic spectaculos, jucatorul va ramane la Setubal si va juca la fel ca pana acum", mai spus Teixeira. 

Pedroso e un fundas stanga portughez de 28 de ani. El a jucat la Estrela Amadora,   Portimonense, Aves, iar din 2012 a jucat 26 de meciuri pentru Vitoria Setubal. 

Astra Giurgiu i-a transferat pe Alibec si Iorga in aceasta iarna. 

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies