Liga 1

Astra i-a stabilit pretul lui Alibec. Cat trebuie sa plateasca Gigi Becali daca vrea sa il transfere la Steaua inainte de grupe

Astra a picat in grupa cu Plzen, Roma si Austria Viena, in timp ce Steaua va juca impotriva lui Villarreal, Osmanlispor si Zurich.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 August 2016, 18:00
Data actualizarii: Sambata 27 August 2016, 19:16

Astra vrea sa ii transfere inapoi pe Boldrin si De Amorim, sau cel putin asa spune antrenorul Astrei, Marius Sumudica. Cei doi au semnat cu Steaua pentru 1 milion de euro insa Astra ii vrea inapoi, oferind aceeasi suma plus 100.000 de euro.

"O sa vorbesc cu Gigi Becali, ei ne-au dat 1 milion, noi le dam 1 milion 100 sa ni-i dea inapoi. Nu sunt un antrenor valoros, sunt un nebun frumos al fotbalului. Imi mai dau si pantalonii jos, mai spun unii altii ca o am mica...

Am aflat de grupa pe aeroport, Roma are prima sansa, Alibec nu o sa plece niciodata de la Astra. Eu am avut oferta din Anglia dar nu mai plec acum, vreau sa raman. Vreau sa ne calificam si noi si ei, eu nu am rautati ca patronul Stelei.", a spus Marius Sumudica.

Astralii au ridicat si pretul de transfer al lui Alibec. Acesta costa acum 2 milioane de euro, spre deosebire de 1 milion, cu cat voiau sa il transfere la Steaua. Gigi Becali a declarat in schimb ca ofera cel mult 1,2 milioane de euro!

CITESTE SI

Modifică setările cookies