ASTRA - FCSB 0-2 | Mesaj pentru Contra dupa victoria de la Giurgiu: "Meritam sa fiu convocat! Sunt primul in toate statisticile!"

ASTRA - FCSB 0-2 | Mesaj pentru Contra dupa victoria de la Giurgiu: "Meritam sa fiu convocat! Sunt primul in toate statisticile!"

Florin Tanase considera ca nu doar Benzar trebuia convocat de la FCSB la nationala.

Florin Tanase a vorbit dupa victoria de la Giurgiu care o readuce pe FCSB in lupta pentru titlu, la 5 puncte sub CFR Cluj.

"E bine ca am reusit sa luam cele 3 puncte pentru a ne mentine in lupta la titlu. Ne aduce incredere, mai avem si aceasta pauza care ne ajuta sa mai punem lucrurile la punct. Nu am facut un joc prost in celelalte meciuri, am avut nesansa si cu Viitorul.

Trebuie sa castigam ultimele partide pentru ca avem o echipa puternica. Noi am facut o partida foarte buna, nu stiu care era rezultatul daca nu aveau absente. Lucrurile erau foarte grave daca eram la 8 puncte. Noi am mai avut jocuri bune, nu si rezultate.

Nu stiu ce ar trebui sa facem in plus sa ne vada si pe noi domnul selectioner. Le urez bafta si sper sa obtina calificarea la Campionatul European. Dupa parerea mea, da, meritam. Uitandu-ma pe cifre, pe pase, pe dueluri, meritam. Eu am vazut ca eu sunt primul, nu stiu ce cifre au ceilalti

E binevenita pauza, avem timp sa mai punem la punct unele lucruri. E posibil orice (2 victorii cu CFR), e posibil si sa ne bata" a spus Florin Tanase la Digi Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum va funcționa pașaportul de vaccinare în UE. Proiectul, dezbătut la Bruxelles
BRAT

Modifică setările cookies