Steaua Gigi Becali Superliga

Astea sunt urmatoarele doua lovituri pregatite de Steaua! Probleme mari cu unul dintre jucatori: "Nu-l intereseaza Steaua!"

Steaua i-a luat pe Hamroun si Teixeira, dar n-are de gand sa se opreasca aici. Vrea si alte transferuri tari inaintea startului in preliminariile Ligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 08:43
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2015, 10:31

Gigi Becali insista pentru De Amorim si Alibec de la Astra. Negocierile au fost confirmate de Marius Sumudica. Becali l-a sunat sa se intereseze de conditiile in care cei doi pot ajunge in echipa lui Radoi. Patronul Niculae va avea ultimul cuvant.

"Steaua nu mai are pe nimeni in stanga, de unde a plecat Tanase. Gigi Becali e din nou interesat de William de Amorim si de Alibec. Am fost contactati ieri. Nu s-a pus inca problema cedarii lor. Voi discuta cu domnul Niculae si vom decide. Din ce stiu eu, nici nu vrea sa auda! M-a frapat cand De Amorim a spus ca Steaua nu-l intereseaza si vrea sa ramana la Astra", a spus Sumudica la Dolce Sport.

Becali i-a anuntat pe cei doi printre tintele prioritare ale campaniei de achizitii, alaturi de Budescu. In cele din urma, niciunul nu a fost transferat, dupa ce Niculae si Sumudica s-au opus categoric.


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!