Liga 1

"Asta va fi marea provocare a lui Reghe!" Problema pe care antrenorul Stelei ar putea sa o aiba cu Alibec

Alibec este asteptat ca un salvator de catre stelisti.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Decembrie 2016, 09:26
Data actualizarii: Miercuri 21 Decembrie 2016, 09:28

Dupa un an in care Steaua a jucat cu una dintre cele mai ineficiente linii de atac din ultimul deceniu, Becali si Reghe sunt convinsi ca prin transferul lui Alibec totul se va rezolva.

Aflat la Sport.ro, Dumitru Dragomir a avertizat ca Reghe ar putea avea probleme cu Alibec, daca nu va reusi sa alcatuiasca o echipa care sa joace pe placul atacantului adus de la Astra.

"Marea provocare a lui Reghe va fi sa faca echipa sa joace pentru Alibec. Alibec este un rasfatat si se va enerva daca nu va fi jucat mereu de coechipieri. El trebuie sa primeasca pase multe, altfel se enerveaza daca nu ii dai mingea."

"Steaua trebuie sa schimbe mijlocul terenului. Boldrin ia mingea si fuge in lateral, in margine. Sumudica ii strunea altfel"

"Reghe rezista la Steaua. Are un contract beton. Lui Gigi chiar daca i se pune pata, nu da atatia bani. Plus ca nu are pe cine sa aduca, unul bun."
 
"Cei de la Steaua au nevoie de mijlocas de pasa finala, nu de alergatori. Au gresit incredibil de mult ca nu l-au luat pe Sanmartean in vara. Aveau 10 puncte peste locul 2 acum.", a declarat Dragomir la Sport.ro

Modifică setările cookies