Asta poate fi urmatoarea lovitura a Stelei! Chipciu, spre Ligue I: "Numarul 7 de la Steaua e un jucator perfect!"

Asta poate fi urmatoarea lovitura a Stelei! Chipciu, spre Ligue I: "Numarul 7 de la Steaua e un jucator perfect!"

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Alex Chipciu este monitorizat de mai multe cluburi din Ligue I, prima liga franceza, a anuntat agentul Jean Christophe Thouvenel pentru ziaruldesport.ro.

Thouvenel este un fost jucator de la Bordeaux, in prezent impresar si cautator de talente in campionatele mai putin vizibile din estul Europei, dar si din ligile Asiei.

Thouvenel, care colaboreaza cu mai multe cluburi importante din Ligue I, il are sub contract pe Vincent Laban de la Astra, dar e cu ochii pe jucatorii care ar putea exploda in urmatoarea perioada.

"Am analizat munca pe care a facut-o Hagi in Romania, cu academia lui. Este un proiect original pentru aceasta regiune. Se aseamana cu ceea ce face Auxerre in Franta si este laudabil acest lucru. Viitorul are niste jucatori talentati, iar intentia mea este sa duc in Franta jucatori de 18-20 de ani, cu o mentalitate buna."

"Fundasul central de la Gaz Metan Medias, Sergiu Muth, mi-a placut foarte mult si cred ca se poate adapta si poate juca la un nivel bun in Ligue 1. Am descoperit si un jucator perfect pentru ceea ce se cere in Franta, la Steaua, numarul 7, Chipciu. Este un jucator cu viteza si tehnica excelenta. Asta se cauta.", a declarat agentul francez pentru ziaruldesport.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE a încheiat un nou contract cu BioNTech-Pfizer pentru 1,8 miliarde de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies