Ce s-a intamplat cu salariul si bonusurile lui Rotariu dupa ultimul scandal in care a fost implicat mijlocasul lui Dinamo!

Ce s-a intamplat cu salariul si bonusurile lui Rotariu dupa ultimul scandal in care a fost implicat mijlocasul lui Dinamo!

► Sport.ro prezinta: VLAD, Killerul de Vulturi! Tottenham - Benfica, joi 22:00, in direct la Sport.ro si Voyo.ro

Dorin Rotariu a provocat o adevarata furtuna in Stefan cel Mare dupa ce a semnat un contract de reprezentare cu Ana Maria Prodan.

Jucatorul a revenit repede asupra deciziei si a reziliat intelegerea, la presiunea pusa de conducerea clubului, dar si de galerie, iar gestul sau a fost apreciat de Ionut Negoita.

Conform cotidianului Gazeta Sporturilor, in plan material, Rotariu a avut de castigat de pe urma acestui scandal. Negoita a decis sa-i mareasca atat salariul, cat si bonusurile de obiectiv.

Astfel, mijlocasul de 18 ani, urmeaza sa primeasca un salariu de 5000 de euro lunar, iar toate primele stipulate in contract vor fi dublate.

Mai mult, Negoita i-a pus la dispozitie jucatorului si un apartament intr-un complex rezidential pe care il detine, la un pret preferential.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Manifestații pro-palestiniene în toată lumea. Zeci de mii de oameni au cerut "eliberarea Palestinei"
BRAT
Modifică setările cookies