Asta poate fi transferul NEASTEPTAT al Stelei pentru noul sezon: "Joaca fara probleme 30 de minute, se antreneaza excelent"

Asta poate fi transferul NEASTEPTAT al Stelei pentru noul sezon: "Joaca fara probleme 30 de minute, se antreneaza excelent"

Steaua cauta jucatori pentru Liga, iar ajutorul pentru Galca ar putea veni din interior.

Adus de la Viitorul sa fie antrenor secund, Nicolae Dica e propus de fostii colegi pentru lista de Liga.  Coechipier cu Dica la Viitorul, Tosca e de parere ca Dica poate face fata fara probleme la prima echipa.

"Dica poate sa intre pe teren jumatate de ora fara probleme. Sezonul trecut a jucat foarte multe meciuri, se antreneaza cot la cot cu noi. Am fost colegi de echipa anul trecut, acum imi e antrenor. Dica mi-a fost si coleg de camera, mi-a spus si el, mi-a spus si Iancu ce ma asteapta la Steaua.

Antrenamentele sunt mai grele, dar e bine, sunt adaptate pentru performanta. Galca e un antrenor foarte bun, un om foarte bun, un pedagog deosebit si imi place foarte mult pentru ca se lucreaza cu mingea. Voi da totul pe teren, voi incerca sa ma impun si voi lucra cat pot de bine", a explicat Tosca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies