Asta e "Visul secret al CFR-ului": participare in Champions League chiar de la anul, negocieri avansate cu patroni italieni

Autor: Sport.ro
Miercuri 16 Septembrie 2015, 14:59

	Asta e "Visul secret al CFR-ului": participare in Champions League chiar de la anul, negocieri avansate cu patroni italieni

Daca si-ar recupera punctele la TAS, CFR Cluj ar fi pe locul 3 in clasament, la doar doua puncte in spatele liderului Astra

"CFR Cluj isi propune sa revina in Champions League chiar din sezonul viitor, iar in acest moment sunt discutii avansate cu un consortiu italian in vederea cedarii clubului", noteaza publicatia clujeana stiridesport.ro intr-un material in care sunt prezentate argumentele pentru care "Visul secret al CFR-ului" poate deveni realitate.

Conform sursei citate, conducerea clubului CFR Cluj lucreaza deja la un plan care, intr-o situatie ideala, s-ar finaliza cu participarea echipei in Champions League chiar din sezonul viitor.

Clubul este in insolventa, ceea ce inseamna automat excluderea din competitiile europene, dar vrea sa obtina o derogare din partea UEFA. Conducerea din Gruia vrea sa-i convinga pe reprezentantii forului european ca pasii necesari iesirii din aceasta situatie sunt facuti ca la carte.

CFR Cluj isi propune, in prima faza, sa scape de datoria uriasa pe care o are la stat - 12 milioane de euro - iar apoi sa isi recupereze la TAS cele 6 puncte pierdute la comisiile Federatiei.

Stiridesport.ro mai anunta faptul ca "un consortiu italian din zona Veronei este interesat sa investeasca la CFR Cluj" si ca exista deja discutii avansate privind o eventuala tranzactie.

Dupa victoria cu Dinamo, CFR Cluj a urcat pe locul 7 in clasament. Cu punctele recuperate, clujenii ar fi pe 3, la doar doua puncte in spatele liderului Astra.

Incident grav într-un avion Tarom. Unui co-pilot i s-a făcut rău chiar în timpul zborului
BRAT
Modifică setările cookies