Asta e cea mai mare DRAMA a dinamovistilor! Sunt pe primul loc, dar fanii ii IGNORA! Mesajul emotionant al lui Danciulescu!

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Octombrie 2011, 16:10

	Asta e cea mai mare DRAMA a dinamovistilor! Sunt pe primul loc, dar fanii ii IGNORA! Mesajul emotionant al lui Danciulescu!

Ionel Danciulescu ii implora pe suporteri sa vina la stadion sa sustina echipa care e pe primul loc in Liga I.

"Am avut o perioada buna la Dinamo, personal. Dar la nivel de echipa am dezamagit. Speram sa ne luam revansa anul asta. E prematur sa discutam acum de castigarea titlului sau Cupa. Suntem pe primul loc, dar deocamdata nu am realizat nimic. Noi am pierdut pe teren cu Vaslui, nu e problema noastra daca vom castiga la masa verde. Nu ne intereseaza. Oricum, au fost niste greseli de arbitraj la inceputul meciului, insa nu mai conteaza. Am pierdut pe teren" a declarat Ionel Danciulescu.

"Suntem pe primul loc, asteptam suporterii la stadion. Nu stiu ce probleme au ei, cu conducerea, dar eu zic ca trebuie sa uite de asta si sa vina la stadion. E important sa avem stadionul plin cu Brasov. E urat sa joci cu stadionul gol. Ii asteptam la meci, dar sper sa nu mai fie incidente. E foarte neplacut sa sa fii suspendat. Pierd si ei pierdem si noi", a mai spus Danciulescu.

Cel mai eficient test pentru depistarea COVID-19 a fost aprobat în SUA. Cum funcționează
BRAT

Modifică setările cookies