Ast(r)a da lovitura | Ioan Niculae ramane la inchisoare, dupa ce judecatorii i-au respins cererea de eliberare conditionata. Liderul Ligii 1, in criza

Ast(r)a da lovitura | Ioan Niculae ramane la inchisoare, dupa ce judecatorii i-au respins cererea de eliberare conditionata. Liderul Ligii 1, in criza

Astra Giurgiu traverseaza o perioada critica, iar lucrurile nu par a se indrepta catre un deznodamant fericit. Patronul formatiei, Ioan Niculae, a sperat sa iasa din inchisoare, insa verdicul judecatorilor nu a fost cel asteptat.

Ioan Niculae ramane la inchisoare. Cel mai bogat roman va mai petrece cel putin inca doua luni in spatele gratiilor, dupa ce judecatorii i-au respins cererea de eliberare conditionata.

Omul de afaceri, incarcerat in urma dosarului potrivit caruia a finantat ilegal campania electorala a PSD din 2009, spera sa iasa din penitenciar in aceasta saptamana, iar stafful tehnic si administrativ al Astrei anunta ca are mare nevoie de patron, situatia actuala de la club fiind una complicata.

Planurile lui Niculae si ale liderilor Astrei au fost insa date peste cap, iar lucrurile par sa se deterioreze acum si mai tare.

Cu Niculae ramas in inchisoare, Astra trebuie sa se descurce pe cont propriu, in conditiile in care din interiorul clubului au aparut deja primele nemultumiri.

Jucatorii fostei detinatoare a Cupei si Supercupei Romaniei au acuzat faptul ca nu si-au mai primit banii de o buna bucata de vreme, in timp ce directorul sportiv Costel Lazar a recunoscut la Ora Exacta in Sport, IN DIRECT la Sport.ro ca exista intarzieri, insa nu unele extrem de grave.

"Sunt intarzieri, dar nu exista pericolul pentru ca aceste intarzieri sa duca la memorii. Trebuie sa facem in asa fel incat toti jucatorii sa-si primeasca banii si incercam. Dar daca unii fac caz pentru 250 de euro...

Din punct de vedere administrativ si legal suntem in regula, nu avem probleme.

90-95% banii sunt achitati cum trebuie. Dar, repet, daca unii fac caz pentru alte motive...

Sumudica si stafful au intarzieri salariale de doua luni", a spus Costel Lazar.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Managerul Spitalului Victor Babeș, mesaj pentru nevaccinați: ”Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață?”
BRAT
Modifică setările cookies