Dinamo suporteri Superliga

Asociatia suporterilor dinamovisti negociaza preluarea unui pachet de actiuni de la Ionut Negoita: "Vom fi un partener real pentru Dinamo!"

Asociatia "Dinamovisti pentru Dinamo" a capatat personalitate juridica si poate prelua un pachet de actiuni de la Ionut Negoita.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 August 2018, 19:01
Data actualizarii: Vineri 10 August 2018, 19:14

Asociatia suporterilor dinamovisti, condusa de Cornel Dinu si actorul Razvan Oprea, va negocia preluarea unui pachet de actiuni, dupa ce a capatat personalitate juridica, anunta Gazeta Sporturilor.

Razvan Oprea spune ca asociata este capabila sa aduca un aport financiar important clubului.

"Vrem sa fim un partener real pentru domnul Negoita, cu care deja ne-am intalnit. Noi putem sa ne asociem de la inceput sa venim cu un aport substantial la bugetul clubului, care sa se adauge efortului pe care il face dansul, astfel incat Dinamo sa redevina o echipa puternica, cu rezultate pe masura anilor '80."

"Alaturi de acest proiect sunt, pe langa zecile de mii de simpatizanti, institutii si oameni care dispun de capital si care isi doresc sa vada acest proiect reusit", spune Razvan Oprea in Gazeta Sporturilor.

Acesta explica faptul ca asociatia se va delimita de activitatea de galerie.

"Proiectul nostru socios nu are treaba cu activitatea de galerie. Viata de ultras e una, iar a fi socios la echipa e altceva. Asta nu il exclude pe ultras, dar nu il face reprezentativ. Proiectul are legatura cu peluza, o aplauda si o iubeste, dar aceasta idee se refera la zecile si sutele de mii de oameni care pot participa."

"E vorba de sustinerea unui proiect viabil pe termen lung, sustinut de puterea uriasa a celor multi, fie ca sunt ei sponsori sau socios", a mai explicat Razvan Oprea.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!