ASA va avea un nou antrenor dupa dezastrul din meciul cu Pandurii: Mutu, Stancioiu si Muresan, condusi de un tehnician care a mai fost principal doar in Liga a II-a

ASA Targu Mures Adrian Mutu Eduard Stancioiu George Ciorceri Liga I Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Martie 2016, 09:23
Data actualizarii: Miercuri 09 Martie 2016, 09:35

ASA Targu Mures va numi un nou antrenor dupa meciul cu scandal pierdut impotriva Pandurilor (0-2). La meciul cu Pandurii, de pregatirea echipei s-au ocupat in mare masura veteranii Mutu, Stancioiu ori Muresan, dar si tehnicianul Ioan Adrian Pop.

Invinsi de Pandurii la capatul unui meci cu scandal, in care au luat patru cartonase rosii si alte 13 galbene, muresenii de la ASA continua sa treaca printr-o criza.

ASA Targu Mures a schimbat sase antrenori pana in acest moment, iar haosul de la meciul cu Pandurii i-a determinat pe conducatori sa demareze discutiile cu un nou tehnician.

Potrivit Dolce Sport, George Ciorceri, fost tehnician la Ariesul Turda, in varsta de 60 de ani, va fi cel care ii va conduce pe Mutu, Stancioiu, Muresan si N'Doye.

Ciorceri a mai activat alaturi de Eugen Trica la CFR Cluj, iar ca principal s-a remarcat doar la Ariseul Turda, in liga a doua.

Pana acum, ASA Targu Mures i-a avut pe banca pe Dan Petrescu, vasile Miriuta, Cristiano Bergodi, Carol Fekete, Petre Grigoras, din nou Carol Fekete, dar si pe Ioan Adrian Pop.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!