Mihai Rotaru Universitatea Craiova Superliga

”Așa o voi face”. Ce spune Mihai Rotaru despre retragedea din fotbal

Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a vorbit despre o posibilă retragere din fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Decembrie 2022, 21:24
Data actualizarii: Marti 27 Decembrie 2022, 21:24

Omul de afaceri nu exclude posibilitatea de a ceda, la un moment dat, pachetul majoritar de acțiuni de la Universitatea Craiova, dar pune anumite condiții.

Momentan, Rotaru lasă de înțeles că nu se pune problema retragerii din fotbal. Dacă se va întâmpla asta, atunci omul de afaceri ar urma să-și anunțe intențiile prin intermediul unei conferințe de presă.

”Nu am dat nicio declarație nimănui. Am atras atenția că s-a scris greșit despre noi, că mi-am vândut afacerile din Craiova.

Am vândut un business, este adevărat, dar am alte două business-uri unde sunt în expansiune. Că s-a prelungit contractul cu CS universitatea Craiova și autoritățile locale. E adevărat, dar s-a întâmplat acum cinci-șase ani și e public. S-a scris la vremea respectivă.

Mihai Rotaru, despre retragerea din fotbal

Că Reghecampf e în pole-position, în condițiile în care nu era adevărat. Că nu ne-am înțeles cu Reghecampf că nu am vrut să plătim o clauză de 150.000 de euro. Este o minciună. Nu s-a ajuns acolo.

Eu am discutat acum ceva timp, cum că 10 ani înseamnă pentru mine deja mult prea mult. Dar dacă mă voi retrage, nu o voi face în modul acesta, brutal, în sensul de a lăsa echipa descoperită, fără să aibă un viitor, nu.

Dacă voi face aceste lucruri, le voi face în mod organizat. O voi face având o conferință de presă. Eu Știința nu o să o părărăsesc niciodată, ca suporter, ca om care o sprijină.

În ceea ce privește managementul, acționariatul, există această posibilitate. Am spus-o și acum șase luni de zile. Nu am declarat niciodată că mă retrag. Nu o să părăsesc niciodată.

V-am spus că există posibilitatea ca după 10 ani, dar că acest lucru se face într-un cu totul alt mod. Știința nu va rămâne singură niciodată. Valoarea ei stă în suporteri”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Cu Eugen Neagoe (55 de ani) în pole-position pentru a prelua echipa, Universitatea Craiova este pe locul cinci, cu 38 de puncte, la egalitate cu Rapid și FCSB.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!