ASA isi aduce antrenor fost la Standard Liege! A ajuns in Romania si negociaza acum contractul dupa ce a discutat cu Nottingham Forest

ASA isi aduce antrenor fost la Standard Liege! A ajuns in Romania si negociaza acum contractul dupa ce a discutat cu Nottingham Forest

ASA Tg. Mures discuta cu un antrenor care a pregatit-o 3 luni pe Standard Liege in sezonul 2014-2015.

Ivan Vukomanovic, fost jucator la Bordeaux, Koln, Steaua Rosie Belgrad sau Dinamo Moscova, e aproape sa o preia pe ASA. Sarbul de 38 de ani a ajuns in Romania si negociaza cu sefii lui ASA.

"Sunt aici sa discut cu oamenii de la club si sper ca ne vom intelege. Stiu multe lucruri despre campionatul vostru, l-am urmarit in ultima perioada. Am si lucrat cu cativa jucatori romani, unui dintre ei abia a terminat sezonul la Tg. Mures. Este vorba de Tucudean. Stiu multe despre competitie, despre cluburile din Romania. Ne vom aseza la masa, vom vedea care sunt obiectivele si vom incerca sa gasim o cale de a ne intelege si de a incerca sa facem lucrurile bine", a spus Vukomanovic, care pana in urma cu doar cateva zile a discutat cu englezii de la Nottingham Forest.

Vukomanovic a preluat-o pe Standard de la Guy Luzon, din staff-ul caruia facuse parte. Sarbul a rezistat doar 3 luni la Liege. A fost inlocuit in Februarie 2015 de Jose Riga.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies