Superliga

"Asa este, nu o sa mint! Lucrez sub acoperire cu Costelus" El este omul de care antrenorul Stelei a spus ca are nevoie la echipa

Costel Galca a declarat la conferinta de presa sustinuta la mijlocul acestei saptamani ca are nevoie de un om care sa il ajute in conducerea clubului, asa cum o facea Mihai Stoica inainte sa fie incarcerat.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 09:00
Data actualizarii: Sambata 13 Septembrie 2014, 09:02

Declaratiile sale au avut un ecou puternic in presa, Valeriu Argaseala fiind nevoit sa iasa de mai multe ori in fata pentru a spune ca Steaua nu are nevoie de un alt conducator, si ca Galca a transmis gresit mesajul dorit.

La cateva zile de la acel eveniment, lucrurile s-au lamurit. Persoana la care se referea Costel Galca este Didi Prodan. Fostul sau coleg de la Steaua l-a ajutat pe acesta sa obtinta informatii despre Dinamo Kiev, viitoarea adversara a Stelei din Europa League.

Galca a vrut sa stea de vorba cu Mircea Lucescu, adversarul lui Dinamo in campionat, insa nu s-a putut deplasa la Cluj pentru intalnire, asa ca l-a rugat pe Prodan sa se duca, iar acesta s-a conformat:

"Eu si Costelus suntem prieteni buni, vorbim aproape zilnic, comunicam. Lucram sub acoperire! Daca tot a respirat în presa, trebuie sa recunosc ca da. Nu stiu sa mint! M-am întalnit la Cluj cu Mircea Lucescu, am stabilit de comun acord cu Costel Galca, acum vreo 10 zile, ca e o ocazie unica sa-l prindem pe Lucescu în Romania, înaintea unui meci cu Dinamo Kiev. M-am urcat în masina si am plecat! Mircea Lucescu, un om deosebit, un român adevarat, nu am cuvinte de lauda suficiente. Tot respectul pentru Mircea Lucescu! Am obtinut niste informatii, trebuie sa le transmit mai departe si sper sa-l ajute pe Costel, sper într-un rezultat pozitiv la Kiev, cu aceste informatii pe care le-am 'furat' de la Mircea Lucescu", a declarat Prodan la Digisport.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!