Liga 1

Cristi Balaj, „înțepături” către Gigi Becali: „Nu ne-am așteptat ca FCSB să pună atât de multă presiune! Fotbalul i-a pedepsit!”

Președintele CFR-ului a fost încântat de egalul obținut de FC Voluntari cu FCSB, 2-2.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 08:30
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 08:59

În penultima etapă din Liga 1, FCSB avea nevoie de victorie pentru a juca cu titlul pe masă ultima partida cu CFR Cluj. Însă roș-albaștrii s-au încurcat și au bifat doar o remiză, 2-2, cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu (51 ani), așa că depind de rezultatul meciului CFR - Universitatea Craiova, de pe 15 mai, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro

La finalul meciului, Cristian Balaj (50 ani) a ținut să-i laude pe jucătorii Voluntariului, pentru modul în care au luptat, și a mărturisit că este uimit doar că FCSB a pus presiune pe CFR până în ultimele două meciuri. 

Balaj: „Nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor”

„Nu ne-am așteptat ca FCSB să facă atât de multe puncte și să facă atât de multă presiune în acest campionat. Motivele sunt multiple. Dar noi suntem echipa de pe primul loc, am fost o perioadă lungă pe primul loc, nu e o surpriză să rămânem pe primul loc la finalul etapelor. 

Cei de la FCSB au vorbit și s-au preocupat mult prea mult de ultima etapă. Fotbalul i-a pedepsit. Voluntari a demonstrat că și-a apărat corect șansele și merită felicitați”, a declarat Cristian Balaj pentru Prima Sport. 

Golul egalizator, 2-2, înscris de Cristian Costin (23 ani) este suspect de offside, jucătorul Voluntariului având un braț în fața lui Andrei Miron (27 ani) în momentul în care a plecat mingea spre el. Doar că președintele CFR-ului amintește că în asemenea situații la limită, cel care atacă beneficiază de credit. 

„Din păcate, nu avem VAR. Dar vă spun că instrucțiunile actuale sunt să se dea credit atacului, când e o fază atât de strânsă”, a precizat Cristi Balaj. 

Modifică setările cookies