"As fi cretin sa mai spun ceva acum!" Jucatorii CFR-ului l-au lasat MUT pe Grigoras dupa MASACRUL cu Otelul! Ce a declarat

Autor: Sport.ro
Luni 07 Octombrie 2013, 22:33

	"As fi cretin sa mai spun ceva acum!" Jucatorii CFR-ului l-au lasat MUT pe Grigoras dupa MASACRUL cu Otelul! Ce a declarat

►Special “High, Olanda”, vineri 19:00 ►Anglia – Muntenegru, vineri 22:00 Sport.ro ►Suedia – Austria, vineri 22:00 Voyo

Cfr Cluj 7-2 Otelul | Grigoras a inceput din nou sa zambeasca! CFR a batut cu 7-2 si spera sa revina in lupta pentru locurile de top din Liga I. Grigoras crede ca locul 4 la finalul turului, stabilit ca obiectiv de seful Paszkany, este realizabil.

"A fost o victorie clara, concludenta, putem sa zambim putin. N-am realizat mai mult decat o victorie, sunt doar 3 puncte. Locul in clasament e modest, dar aveam nevoie de o descatusare. Sper ca pe viitor sa fie mai bine pentru noi. Voiam victoria, jucatorii nu sunt intr-o stare psihica foarte buna.

Eram pe 14, deasupra liniei. Azi am jucat bine, sa vedem in continuare ce se intampla. Vreau sa felicit echipa. Am avut o anumita teama la un moment dat. As fi cretin sa spun ca nu sunt multumit, chiar daca am primit doua goluri, chiar daca am fi putut sa mai marcam si noi. Secretul e increderea pe care trebuie sa o aiba jucatorii. E doar un succes, il luam ca atare", a spus Grigoras la Digisport.

Scandal în Sectorul 1. Ministrul Vela a anunțat cine sunt persoanele care apar în filmări
BRAT