Liga 1

AROGANTA SUPREMA! Ce vor avea scris "cainii" pe tricoul de joc la derby-ul Dinamo - FCSB

  Dinamo - FCSB se joaca duminica de la ora 20:00.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Februarie 2020, 18:01
Data actualizarii: Vineri 14 Februarie 2020, 18:06

Dinamovistii vor umple Arena Nationala la derby-ul cu FCSB, chiar daca meciul este unul fara miza, asa cum a declarat presedintele Florin Prunea. Aproximativ 30.000 de bilete au fost deja vandute, cu 2 zile inainte de marele meci. 

Pentru ca partida este una dominata de orgolii, "cainii" au decis sa-i ironizeze pe cei de la FCSB si vor juca avand pe piept un mesaj special. Sponsorul principal a fost mutat pe spate, iar pe fata va fi inscriptionat mesajul "Doar Dinamo Bucuresti", alaturi de site-ul www.programddb.ro, unde fanii pot dona pentru club. 

Un detaliu va face diferenta: in interiorul literei S este scrisa data 18-8-16, facand trimitere la meciul FCSB-Manchester City, cand dinamovistii au pus la cale o aroganta de zile mari. Atunci, la tribuna a II-a care era plina cu fani ros-albastri, a aparut o coregrafie cu mesajul "Doar Dinamo Bucuresti".

"Le multumim si celor care au acceptat sa imbrace vestele alb-rosii in 2016 pentru a lansa brandul DDB!", au scris, ironic, cei din Peluza Catalin Hildan.

Modifică setările cookies