AROGANTA incredibila a lui Reghecampf! "Nimeni in Romania NU poate pune probleme Stelei!" Momentul care ii scoate din minti pe dinamovisti!

Autor: Sport.ro
Duminica 11 August 2013, 09:16

►Cum poate arata Finala de la Rio? Portugalia - Olanda, miercuri 22:30, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Reghecampf da de pamant cu Multescu, cu Dinamo si cu fanii rivali inaintea derby-ului. "Le promit stelistilor ca batem. Nimeni in Romania nu poate pune probleme Stelei. cu atat mai putin Dinamo" - s-a dezlantuit Reghecampf.

"Este o potenta fizica, zic eu, peste limitele normale. Eu sper sa nu auzim peste ani ce s-a auzit cu altii", spune Multescu.

"Sunt oameni prea mici. N-am cu cine sa discut. Le promit fanilor Stelei ca vom castiga. Nu exista echipa in Romania care sa puna probleme Stelei, cu atat mai putin Dinamo" - spune Reghecampf.

"Nu comentez eu declaratiile angajatilor! Din pacate, de o vreme incoace, s-a molipsit, e o vorba: mandria merge inaintea caderii", spune Negoita.

"40 de mii de oameni la derby? Doar daca vor fi 25 de mii de stelisti. Probabil ca vor fi 40 de mii de dinamovisti doar daca tin mainile sus" - rade Reghecampf de rivali.

"Din pacate, el cam poate sa spuna orice, pentru ca Dinamo la ora actuala nu e echipa pe care o asteptam noi sa fie", spune fostul 'caine', Kirita.

Comisia de la Veneţia discută cu Iohannis despre Coduri. Iordache: "Pârâcioşi de serviciu"
BRAT