Armata nu renunta! Comunicat de ultima ora legat de Steaua si razboiul cu Becali

Armata nu renunta! Comunicat de ultima ora legat de Steaua si razboiul cu Becali

Armata il invita pe Becali la un dialog civilizat pentru a rezolva situatia Stelei. 

Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucuresti" a dat publicitatii un comunicat in care isi exprima ingrijorarea fata de modul in care sunt initiate, conduse si intretinute in spatiul public discutiile si dezbaterile referitoare la brandul Steaua Bucuresti.

"Ca institutie care am creat si consolidat acest brand prin sute si mii de performante nationale si internationale, care am adus multor români bucuria si mândria de fi reprezentati in lume de un nume precum 'Steaua Bucuresti', lansam o invitatie la cumpatare tuturor acelora care intretin o stare tensionata in jurul subiectului si o propaga pe toate canalele. CSA Steaua Bucuresti nu-si doreste escaladarea acestei situatii, care nu face decat sa aduca atingere brandului Steaua Bucuresti", se arata in comunicat.

CSA Steaua isi reafirma, totodata, "intreaga disponibilitate pentru un dialog civilizat cu orice persoane interesate de binele clubului Steaua Bucuresti, precum si cu cei care isi doresc sa continue traditia fotbalistica a clubului Steaua Bucuresti si inteleg sa faca acest lucru doar in conditii de deplina legalitate".

"Nu in ultimul rand, dorim sa reamintim ca inceperea activitatii Centrului de fotbal pentru copii si juniori, asupra careia ne-am aplecat cu toata seriozitatea in ultima luna, nu este doar un proiect mai vechi al clubului, ci si o consecinta fireasca a numeroaselor solicitari din partea copiilor cadrelor militare din Bucuresti si a copiilor si tinerilor din sectorul 6", adauga gruparea din bulevardul Ghencea.

"CSA Steaua Bucuresti are obligatia de a folosi judicios si a exploata bazele sportive pe care le detine in scopul in care acestea au fost create - pentru dezvoltarea sportului. Mai mult decat atat, ne dorim sa oferim copiilor o baza moderna de pregatire, cu toate conditiile necesare pentru ca ei sa-si dezvolte capacitatile si talentele, sa se formeze ca viitori sportivi de performanta ai Romaniei", se precizeaza in finalul comunicatului. 

Sursa: Agerpres





VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies