Arlauskis, curtat de italieni! "SpiderMan" din poarta Stelei a fost urmarit la meciul Lituaniei, dar a luat patru goluri!

Arlauskis, curtat de italieni! "SpiderMan" din poarta Stelei a fost urmarit la meciul Lituaniei, dar a luat patru goluri!

Giedrius Arlauskis, unul dintre cei mai buni oameni ai Stelei in acest sezon si cu siguranta cel mai inspirat transfer facut in vara lui 2014, nu stie inca daca va juca in Ghencea si in sezonul viitor.

Ajuns la Steaua din postura de jucator liber de contract, dupa mai multe sezoane petrecute la Rubin Kazan, lituanianul a primit din partea Stelei o oferta doar pe un an de zile, oficialii din Ghencea temandu-se ca acesta ar putea avea probleme de adaptare dupa perioada mai putin buna din Rusia.

Cu toate acestea, Arlauskis a devenit in scurt timp unul dintre oamenii de baza ai echipei lui Costel Galca si i-a convins pe sefi ca trebuie pastrat.

Planurile de prelungire a contractului cu Steaua pot fi insa date peste cap de o echipa italiana, sustine impresarul jucatorului, Leonid Istrati, cel care a recunoscut ca Arlauskis este urmarit de mai multa vreme de cativa scouteri.

De altfel, portarul stelist a fost urmarit si la ultimul meci al echipei nationale, meci pierdut de Lituania cu 0-4 in fata Elvetiei. Arlauskis a incasat patru goluri, insa, spune Leonid Istrati, a lasat o parere de ansamblu buna, acesta avand in fata o aparare extrem de slaba.

"Am discutat dupa meci cu Arla. El era extrem de afectat ca a primit patru goluri, dar i-am explicat ca italienii care l-au urmarit din tribune au plecat multumiti de la meci.

La pauza, scorul a fost 0-0, dar daca nu era Arlauskis in poarta sa stiti ca trebuia sa fie 20-0 pentru Elvetia. A avut o aparare slaba in fata lui si a facut minuni in prima repriza.

In a doua a aparat cat a putut de bine, dar cand vezi ca elvetienii vin peste tine ce poti sa mai faci? Este adevarat ca a gresit la unul dintre goluri, dar dupa meci cei doi italieni mi-au spus sa ii transmit lui Arla ca totul e ok si ca au vazut si ei cum au stat lucrurile.

Domnul Argaseala stie care e pozitia noastra cu privire la prelungirea contractului. Insa vom mai discuta o data la Bucuresti, dupa meciul cu Dinamo Kiev. Si atunci ar putea fi urmarit de urmarit de doi trimisi in Italia. In decembrie se va cunoaste clar care este raspunsul final al lui Arlauskis", a spus impresarul Leonid Istrati, citat de publicatia Fanatik.

In ciuda anuntului facut de Leonid Istrati, Valeriu Argaseala nu se teme pentru prelungirea contractului cu portarul lituanian. Presedintele Stelei spunea inca de acum o saptamana ca Arlauskis a refuzat deja o oferta din Italia pentru a continua in Ghencea.

"Arlauskis a primit o oferta din Italia, dar a refuzat-o. Vom discuta la inceputul lunii decembrie prelungirea intelegerii cu el", spunea Valeriu Argaseala in urma cu o saptamana.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies