Argaseala a comis-o :) Toate detaliile contractuale ale staff-ului Stelei au fost fotografiate! Cat castiga Reghe, cat ia Neubert si bonusul URIAS pentru Champions League

"Imi pare rau, nu pot sa va dau detalii despre contractul lui Reghe, va rog sa ma intelegeti", s-a scuzat Becali joi dimineata. Cateva ore mai tarziu, Valeriu Argaseala s-a dat de gol intr-un mare fel.

Valeriu Argaseala a iesit de la negocieri cu un zambet larg pe fata si cu absolut toate detaliile contractuale ale noului staff scrise pe o foaie, pe care o tinea, neglijent, in mana.

Un fotograf de la Gazeta Sporturilor a surprins momentul, iar toate secretele discutiilor au fost astfel la un zoom distanta.

Gigi Becali cheltuieste o avere pentru Reghecampf si oamenii lui. Salariile insumate ajung la 600.000 de euro pe an, iar bonusul pentru accederea in grupele Champions League este unul nemaivazut in fotbalul romanesc - 2.220.000 de euro.

Reghecampf: 360.000 € / an
Neubert: 96.000

Petrea 42.000 €

Termure: 42.000 €
Tene 42.000 €
Clubul ii mai plateste 500 de euro lui Neubert pentru chiria unui apartament.

"Nu pot sa va spun, va rog sa ma credeti, Reghecampf mi-a spus ca se supara daca divulg sumele", s-a scuzat Gigi Becali ieri dimineata la Ora Exacta in Sport.

Dupa gafa lui Valeriu Argaseala, Becali va mai scoate probabil din buzunar 2 euro pentru a-i cumpara presedintelui o mapa :)

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies