Steaua Petrolul Ploiesti Liga 1

Arestari dupa meciul Stelei! Ultrasii si-au iesit din minti, un jandarm a ajuns la spital! Anuntul OFICIAL

Cinci suporteri ai Petrolulului sunt cercetati pentru tulburarea ordinii si linistii publice, in urma unor altercatii cu jandarmii. In total 12 persoane au fost duse la Politie pentru cercetari.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Mai 2014, 15:34
Data actualizarii: Duminica 18 Mai 2014, 15:40

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Prahova, Georgian Dragan, 12 suporteri ai echipei Petrolul au fost dusi la sediul Politiei pentru cercetari, in urma unor altercatii cu jandarmii pe Bulevardul Republicii, in apropiere de centrul Ploiestiului.

In urma cercetarilor, politistii au deschis dosare penale pe numele a cinci suporteri pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

De asemenea, s-a inceput cercetarea penala in rem dupa ce un jandarm a fost lovit la un picior, el fiind transportat la spital si apoi la medicul legist care a stabilit ca are nevoie de doua - trei zile de ingrijiri medicale.

Suporterii ploiesteni s-au manifestat violent si in timpul partidei de fotbal dintre Petrolul si Steaua, care a avut loc, sambata seara, pe Stadionul "Ilie Oana" din Ploiesti.

Astfel, 20 de persoane au fost amendate dupa ce, in timpul meciului, s-au abatut de la prevederile Legii 61 din 1991 privind incalcarea faptelor de convietuire sociala.

Tot in timpul partidei, politistii au identificat, pe acoperisul stadionului, un tanar de 24 de ani care introdusese pe stadion mai multe fumigene si materiale pirotehnice. El a fost dus la Politie pentru cercetari, pe numele sau fiind intocmit dosar penal pentru efectuarea de operatiuni cu articole pirotehnice fara a avea acest drept.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies