VIDEO EXCLUSIV "Are cel mai bun lot din România". Echipa pe care Ioan Andone o consideră favorită la titlul de campioană 

FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj, cu patru etape înainte de încheierea playoff-ului. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 14:49
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 15:09

După victoria cu Farul Constanța, FCSB a ajuns la 46 de puncte și este la două puncte în spateleliderului CFR Cluj. În următoarea etapă, FCSB va juca pe teren propriu, cu FC Argeș.

FCSB se poate lăuda cu un golaveraj bun în play-off. Are al doilea cel mai bun atac, cu 14 goluri, după cel al Universității Craiova, care are 16, dar și cea mai bună apărare, cu doar patru goluri primite.

În cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea "Ora Exactă în Sport", Ioan Andone a analizat șansele la titlu ale celor trei formații rămas în lupta pentru titlu de campioană. 

"Lupta la campionat este în trei. FCSB este o echipă imprevizibilă, cel mai bun lot din România este la FCSB. Au jucători tineri români, de calitate, dar sunt oscilanți. Cred că au devenit puțin mai maturi, să știe să joace și la rezultat. E posibil să se joace titlul în ultima etapă", a declarat Ioan Andone la PRO ARENA

Programul lui CFR Cluj până la finalul sezonului:

CFR Cluj - Farul Constanța

FC Argeș - CFR Cluj

CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB - CFR Cluj

 

Programul lui FCSB până la finalul sezonului:

FCSB - FC Argeș

Universitatea Craiova - FCSB

FC Voluntari - FCSB

FCSB - CFR Cluj

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies