Intre "S-ar repeta telenovela lui Mutu la Petrolul" si "Cu el si Budescu intram in grupele UCL". Fanii Stelei sunt impartiti! Ce mesaje au pentru Marica

Autor: Sport.ro
Miercuri 13 Ianuarie 2016, 12:10

	Intre "S-ar repeta telenovela lui Mutu la Petrolul" si "Cu el si Budescu intram in grupele UCL". Fanii Stelei sunt impartiti! Ce mesaje au pentru Marica

Dubla Dinamo - Steaua din semifinala Cupei Romaniei e in in direct la ProTV, pe 3 martie si 21 aprilie.

Ciprian Marica poate ajunge la Steaua in urmatoarele ore. Acesta asteapta un raspuns de la Getafe iar daca transferul in Spania pica, poate semna oricand cu Steaua.

De altfel, patronul echipei, Gigi Becali, a declarat in urma cu cateva zile ca s-a inteles cu Marica si acesta va ajunge la Steaua, insa mutarea a picat a doua zi pentru a reveni in actualitate la inceputul acestei saptamani.

Fanii Stelei sunt impartiti in ceea ce priveste eventuala venire a lui Marica la Steaua. Jumatate din ei sunt de parere ca ar fi cel mai tare transfer din ultimii ani, in timp ce cealalta jumatate e de parere ca Marica va avea acelasi destin ca al lui Mutu, care a fost un transfer esuat la Petrolul in urma cu 3 ani.

Citeste mai jos mesajele fanilor Stelisti pentru Marica:

Adi: nu cred vine cu aere de vedeta toata lumea trebuie sa-i puna mingii si numai el sa dea goluri

Dinu: Marica nu a fost un transfer bun decat cand juca la Dinamo, dar in rest e slab ca si varf de atac, intrebati-l cate goluri are date in ultimii 3 ani si asa o sa va dati seama de calitatea lui de varf de atac.

Sorin: omul la ora actuala e un bluf!

Daniel: Marica daca vine la Steaua va incalzi banca de rezerve. A fost jucator bun dar s-a stins, poate juca la maxim 60% din potentialul sau nu cu mult peste Tade, o sa vedeti telenovela Mutu de la Petrolul.

Ionut: Marica are nevoie de timp sa se integreze sa intre in forma si Steaua nu-i poate oferi asta in schimb Budescu si Enache is perfecti pentru Steaua in momentul de fata.

Marius: Marica nu are cu ce sa ajute Steaua dupa atata timp de inactivitate, dureaza pana intra in forma, Steaua are nevoie de marcator de titular si jucator in forma maxima.

Andrei: Ar fi un transfer foarte bun. Daca ar veni si Budescu alaturi de Marica la Steaua, aceasta echipa va lua campionatul si va intra in grupele Uefa Champions League!

Andrei: O sa fie exact ca Tucudean si ca Tamas. Ce a fost la Dinamo si a ajuns la Steaua au fost numai epave.

Gabriel: Marica daca vine in Romania o sa fie exact ca Mutu. Sa se duca la arabi sa faca bani ca e batran!

Marius: ar fi cel mai bun transfer pentru Steaua din ultimii 2-3 ani.

Cristi: Ar fi super dar nu cred ca se va realiza.

Beni: Ar fi un transfer excelent... Marica e unul din cei mai uni romani fotbalisti actuali chiar daca Iordanescu nu are incredere in el.

Alexandru: Nu ar fi bun, si-ar strica stilul de joc, el a jucat la echipe mari si si-a format un tip de fotbal, revenind in Romania, unde se joaca foarte putin fotbal, s-ar strica. Si avem nevoie de el pentru EURO

Andrei: Marica ar fi cel mai bun transfer la Steaua. Daca ar veni si Budescu, Steaua ar lua campionatul si s-ar califica si in grupele UCL. Cat despre Ivan nu merita sa vina la Steaua deoarece a inceput sa se creada vedeta dupa ce s-a scris in presa ca Barcelona este interesat de el!

Geani: Ar fi un transfer bun, chiar daca Marica nu a mai jucat in ultima perioada cred ca dupa 2 cantonamente sub comanda lui Neubert, va fi cel putin la 80% din potential

Expert: Masca va face parte din viața noastră probabil până în 2023. Covid-19 va deveni ca virusul gripal
BRAT

Modifică setările cookies