Laurentiu Reghecampf Alexandru Cretu Echipa Nationala Universitatea Craiova Superliga

"Ar putea ajuta echipa națională". Jucătorul de la Universitatea Craiova pe care Reghecampf îl vede la prima reprezentativă

Universitatea Craiova s-a impus cu 4-0 în deplasare, cu FC Argeș. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 21:39
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 21:49

Dubla lui Crețu și golurile reușite de Markovic și Ivan i-au dus pe olteni la a patra victorie consecutivă din playoff.

Aflat în tribune din cauza suspendării, după ce a primit cartonaș roșu în meciul cu Farul Constanța, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre evoluția echipei sale, evidențiind jocul lui Alexandru Crețu. 

"Am fost obligaţi să facem mişcarea asta (n.r. - schimbarea postului lui Creţu), pentru că în ultima zi de cantonament a fost un fiasco total, s-a accidentat Houri şi atunci opţiunile noastre de a juca cu doi mijlocaşi ofensivi au fost aproape nule, pentru că trebuia să ne gândim şi la cazul în care unul dintre ei se accidentează.

Creţu ştiam că are calitate fizică bună, este un jucător foarte înalt, foarte dificil când vine din spate cu tempo, cu o tehnică bună pentru postul respectiv, nu am riscat nimic, el a muncit, este foarte serios şi lucrul acesta l-a ajutat foarte mult.

Nu am cum să vă spun dacă îl văd pe Creţu la echipa naţională, cred că ar trebui să respectăm în primul rând deciziile selecţionerului. Are destul de timp să se pregătească până în vară şi să aibă mai multe soluţii.

Creţu este un jucător în formă bună, care ar putea ajuta echipa naţională", a declarat Laurenţiu Reghecampf la Orange Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!