VIDEO EXCLUSIV Universitatea Craiova dă lovitura după transferul lui Mihăilă la Atalanta! Ce sumă pot încasa oltenii

Valentin Mihăilă a fost prezentat astăzi la Atalanta, formație din Serie A care l-a împrumutat de la Parma.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 21:11
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 21:12

Atalanta va plăti un milion de euro pentru împrumut și alte opt milioane pentru transferul definitiv în momentul în care românul va înregistra un anumit număr de meciuri. De asemenea, Gazzetta Dello Sport scrie că în contract sunt incluse și bonusuri în valoare de trei milioane de euro, iar internaționalul român va purta tricoul cu numărul 20.

Universitatea Craiova și-a păstrat procente pentru revânzarea lui Mihăilă

Universitatea Craiova, echipa care l-a format pe Mihăilă, poate avea și ea de câștigat în urma acestei mutări. Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit pe internaționalul român, spune că formația patronată de Mihai Rotaru și-a păstrat procente pentru o eventuală revânzare a jucătorului atunci când l-a vândut la Parma.

"Este confindențial, n-aș vrea să vorbesc despre bani, dar Universitatea Craiova mai are procente la revânzarea jucătorului. Niciodată nu mi-a plăcut să vorbesc despre asta pentru că așa este normal", a spus Silviu Bogdan, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

Oltenii ar urma să primească 10% dintr-un viitor transfer. Astfel, dacă transferul lui Mihăilă la Atalanta va deveni definitiv, Universitatea Craiova ar urma să încaseze cel puțin 800.000 de euro, sumă care se adaugă la cele 9,1 milioane de euro plătite de Parma în octombrie 2020.

Silviu Bogdan, fostul director al Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, a obținut și el 20% din suma plătită de Parma pentru transferul din 2020, aproximativ 1,8 milioane de euro.

  • 71 de meciuri, 10 goluri și 13 pase decisive a strâns Mihăilă la Universitatea Craiova, în perioada 2018-2020
Modifică setările cookies