"Ar fi o lovitură". Ilie Dumitrescu a dat verdicul despre jucătorul dorit de FCSB

Ilie Dumitrescu FCSB florin tanase Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 08:55
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 08:52

FCSB a câștigat titlul de campioană în Superliga României și se pregătește de un sezon în care speră la grupele UEFA Champions League.

Gigi Becali a anunțat că va face șase, șapte transferuri, însă mutările concretizate până în prezent au fost cele ale lui David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani). 

Ilie Dumitrescu, cuvinte de laudă despre Florin Tănase

Un alt nume de interes pentru campioana României este Florin Tănase. Fostul căpitan de la FCSB a fost deja negocieri, însă nu a oferit un răspuns, deocamdată, deoarece așteaptă și alte oferte din străinătate. 

"I-am spus că dacă vine cu noi în pregătire bine, dacă nu, nu mai contează. El a zis că până în data de 16 impresarul lui îi găsește ceva.

Pe data de 17-18 trebuie să fii, să vii în Olanda. Te duci în Olanda și până pe data de 4 iulie nu facem contractul. Îți dau posibilitatea să te antrenezi cu noi și să fii liber de contract", a declarat Gigi Becali.

Fostul internațional român este de părere că mutarea lui Florin Tănase la FCSB ar fi una valoroasă pentru campioană.

"Tănase ar fi o mișcare foarte bună pentru FCSB, dacă ar reveni. Ar fi încă un lider, încă un jucător care poate să ajute. Edjouma, Popa și Kiki (n.r.- cine a ajuns la FCSB în această vară + Alexandru Musi), plus Tănase, care ar fi o lovitură", a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!