Universitatea Craiova Liga 1

Lovitura importanta pentru Craiova! Aproape 14 milioane de euro au intrat in conturile clubului! Care este cea mai mare datorie a oltenilor

Universitatea Craiova a obtinut un profit mai mare ca in 2019, cand suporterii au fost prezenti pe stadion.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Vineri 14 Mai 2021, 13:30
Data actualizarii: Vineri 14 Mai 2021, 13:41

Pandemia provocata de coronavirus nu a impiedicat-o pe Universitatea Craiova sa iasa pe profit. Bilantul fiscal al anului 2020, care a fost depus la Ministerul de Finante, arata ca in conturile oltenilor au intrat 13,6 milioane de euro. O buna parte din aceasta suma a venit si din partea Parmei, cand clubul a incasat 8,5 milioane de euro in schimbul lui Mihaila.

Universitatea Craiova ar mai fi putut beneficia de 2 milioane de euro, dar pandemia a impedicat acest lucru. Potrivit bilantului fiscal din 2019, aceasta este suma pe care echipa patronata de Mihai Rotaru a incasat-o din vanzarea biletelor.

Aceeasi declaratie arata ca din cele 13,6 milioane de euro, clubul a investit 11,2 milioane de euro, figurand cu un profit de 2,4 milioane de euro.

Surprinzator este ca Universitatea Craiova are si o datorie de 15,5 milioane de euro, 14,4 milioane de euro fiind catre actionarul principal, Mihai Rotaru. Acest lucru se datoreaza practicii patronilor din Liga 1, care prefera sa imprumute cluburile cu bani.

Modifică setările cookies