Anuntul facut pe site-ul suporterilor Stelei! Grupul ULT*RAS ar sustine echipa Armatei: "Aveti tot sprijinul nostru!"

Anuntul facut pe site-ul suporterilor Stelei! Grupul ULT*RAS ar sustine echipa Armatei: "Aveti tot sprijinul nostru!"

Un grup de traditie din randul suporterilor Stelei, ULT*RAS 2002, ar sustine echipa de fotbal a Armatei, in cazul in care Ministerul Apararii decide sa inscrie o echipa de fotbal in Liga a IV-a. VOTEAZA IN SONDAJ: Daca Armata inscrie "Steaua" in Liga a IV-a, pe cine ai sustine?

Astazi a avut loc prima runda de negocieri intre conducerea Stelei si reprezentantii Armatei, iar varianta de mijloc gasita este doar provizorie.

Incertitudinea planeaza in continuare asupra clubului condus de Gigi Becali, iar dreptul de folosire a insemnelor traditionale nu este garantat decat pana la 15 decembrie. DETALII AICI

Interesant este faptul ca in randul suporterilor sunt si voci care ii sustin pe generali, in conflictul pe care acestia il au cu Gigi Becali.

Un grup de traditie, care in urma cu cativa ani constituia un nucleu important in galeria Stelei, ULT*RAS 2002 si-a anuntat sustinerea pentru clubul Armatei, in cazul in care Ministerul Apararii va decide sa inscrie o echipa in Liga a IV-a.

Iata mai jos comunicatul postat pe fcsteaua.ro:

"Preocupati in continuare de fenomenul Steaua Bucuresti, noi, fostii membri ai grupului ULT*RAS (2002), am luat act de decizia Inaltei Curti in dosarul 42805/3/2011/a1, dosar in care Clubul Sportiv al Armatei "STEAUA" BUCURESTI “ (U.M.02301 BUCURESTI) a castigat in instanta anularea deciziei OSIM privind marca inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Apelul nostru se indreapta spre Ministerul Apararii Nationale – Clubul Sportiv al Armatei Steaua – care, in acest moment, detine drepturile de folosinta asupra marcii. In cazul in care apelarea catre instante a avut drept scop obtinerea unor foloase materiale de pe urma marcii Steaua Bucuresti, ne dorim ca cedarea ( cesionarea ) ei catre Fc Steaua Bucuresti SA sa se faca pe baza unui contract valabil pe o peroada de timp prestabilita (de ex. 5 ani), cu drept de anulare imediata, iar valoarea anuala a contractului sa fie proportionala cu suma stabilita de un audit calificat.

Pe de alta parte, nu putem omite Ordinul de Ministru numarul 125 din 24 noiembrie 2014, in care se enumera disciplinele sportive din cadrul CSA STEAUA , cu observatia ca la disciplina fotbal s-a eliminat termenul “amator”. In acest caz, daca Ministerul Apararii doreste infiintarea unei echipe care sa fie inscrisa in campionatul Romaniei, o echipa care sa aiba emblema si marca Steaua Bucuresti, ne declaram sprijinul TOTAL si NECONDITIONAT pentru aceasta varianta.

Anii trec, idealurile raman, iar Ochii care nu se vad...nu uita si nu iarta..."

Ce s-a decis astazi la negocieri

FC Steaua si CSA Steaua au anuntat intr-un comunicat comun ca au ajuns la un acord, valabil pana la 15 decembrie, astfel incat activitatea echipei in Europa League si in Cupa Ligii sa nu fie afectata in aceasta saptamana.

Dupa data de 15 decembrie, cluburile vor continua discutiile pentru a pune in practica decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie cu privire la marca Steaua.

"In urma discutiilor purtate reprezentantii celor doua cluburi au stabilit, de comun acord, urmatoarele:

1. Cele doua cluburi au luat act de decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie;

2. Cluburile au ajuns la o intelegere astfel incat sa nu afecteze activitatea echipei de fotbal in campionat si in cupele europene si sa nu produca prejudicii de imagine celor doua cluburi sau sportului romanesc, valabila pentru meciurile care se vor desfasura in cele doua competitii pana la data de 15 decembrie 2014;

3. Dupa aceasta data cele doua cluburi vor continua discutiile si vor elabora termenii viitoarei colaboraari, definitivand elementele concrete de punere in practica a deciziei inaltei Curti de Casatie si Justitie", se arata in comunicat.

Reprezentantii celor doua grupari s-au intalnit, luni, la sediul CSA Steaua, pentru a discuta pe tema situatiei generate de decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie din data de 3 decembrie 2014. La intalnire au participat presedintele clubului de fotbal, Valeriu Argaseala, vicepresedintele Iulian Gheorghisor, iar CSA Steaua a fost reprezentat de presedintele clubului George Boroi si membrii Consiliului de conducere.

Daca Armata inscrie "Steaua" in Liga a IV-a, pe cine ai sustine? (4000 voturi)
 
Actuala echipa, asta e adevarata Steaua
81.40%3256 voturi
 
Steaua Armatei, cea de acum e doar echipa lui Gigi Becali
18.60%
744 voturi
Citeste si:Steauasuporteri
VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies