Anuntul facut de Reghecampf despre cei doi pusti MAGICI din Romania care ar putea ajunge la Steaua din vara! Ce zice de transfer

Anuntul facut de Reghecampf despre cei doi pusti MAGICI din Romania care ar putea ajunge la Steaua din vara! Ce zice de transfer

Laurentiu Reghecamf a vorbit despre transferurile pe care Steaua le poate face din vara.

"Mie imi pare rau ca am scos in evidenta calitatile anumitor jucatori. Eu am spus cand am fost intrebat despre jucatori care imi plac. Am spus ca imi plac jucatori de la Dinamo, nu a fost vorba de vreo oferta. Am spus ca sunt jucatori foarte buni, asta nu inseamna ca vor ajunge la Steaua.

"Despre Tudorie am spus ca e un jucator tanar, cu calitati. Dar faptul ca el declara ca se bucura ca n-a ajuns la Steaua, apoi se discuta despre sume de 1 milion de euro. Nu s-a discutat niciodata despre o astfel de suma. Eu inteleg jucatorii tineri care fac aceste declaratii ca sa nu-i supere pe fani, pe colegi. Dar s-ar putea sa ajunga la un moment dat sa regrete, cel mai bine e sa nu comentezi asemenea declaratii.

"Bumba e si el un jucator bun, l-am vazut in cateva meciuri la Targu Mures. Este insa o alta perioada in care sa se vorbeasca despre transferuri.", a declarat laurentiu Reghecampf la DigiSport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies