Anuntul care poate intoarce stadioanele PLINE la Steaua! Reghecampf: "Sper ca se rezolva cu Ghencea. Am vorbit si cu fanii!"
Joi 11 Februarie 2016, 19:27

Anuntul care poate intoarce stadioanele PLINE la Steaua! Reghecampf: "Sper ca se rezolva cu Ghencea. Am vorbit si cu fanii!"

2016 poate fi anul pacii la Steaua. Reghecampf anunta ca echipa se poate intoarce in Ghencea mai devreme decat se asteptau suporterii.

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 24 aprilie, 21:45 Liverpool - AS Roma. Miercuri, 25 aprilie 21:45 Bayern - Real Madrid in semifinalele Champions League!

Arsenal - Atletico, joi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Steaua nu se mai pregateste la Mogosoaia din cauza calitatii gazonului. Reghecampf asteapta ca scandalul dintre clubul de fotbal si Armata sa se incheie in cel mai scurt timp. Steaua ar putea reveni in Ghencea. In ultimul timp au avut loc mai multe sesiuni de negocieri intre parti.

"Cred ca se vor rezolva toate lucrurile. S-au purtat discutii, se vor purta in continuare. Cred ca si cei de la clubul Steaua vor sa se rezolve. Vom gasi intelegere si ne vom intoarce repede. Cred ca se va rezolva problema, trebuie rabdare si sa nu mai purtam dialogul in presa. Sunt un om optimist si am speranta ca asa se va intampla. Am discutat cu cativa membri ai Peluzei Nord. Sunt semnale pozitive, dar nu-mi permit sa vorbesc in numele lor. Urmeaza ca ei sa se intalneasca, apoi vom avea avea o noua discutie. Vom vedea ce se intampla", a spus Reghecampf la Digisport.

Antrenorul Stelei s-a referit si la schimbul de replici pe care l-a avut cu Helmuth Duckadam:

"Nu pot sa-i spun lui Hemuth sa nu vorbeasca. Eu il respect foarte mul! Dar pot sa va spun ca e urat sa vina o critica din partea unui om care se afla in club!"5 comentarii
 • 11 2016
  mozzie Daca mai intervine reclama audio eu nu mai intru niciodata pe acest site,este deranjant.Nu sunt suficiente reclamele care-ti apar in fata si mai mult enerveaza decat sa atraga privirile hartuirea asta nesimtita a vizitatorilor va va lasa sa vorbiti singuri.Alegerea este a voastra...
 • 11 2016
  gibilanes Reghe dc nu vorbiti sa se impace suporterii intre ei ce atat suparare si cearta.. , ar fi din nou ceva frumos....
 • 11 2016
  RELU ghengea e o derapanatura de stadion...
 • 11 2016
  Andrei asa este!mai vor si bani aia sa inchirieze si normal,daca tot se poate,sa bage tot steaua bani in baza sportiva!...
 • 11 2016
  antidrog taci si sugi pl in mmatii de la.bagiu....
 • 11 2016
  sss pai nu sau apucat de renovat stadionul? parca asa ni,at informat acum citeva zile...
 • 11 2016
  antidrog La Steaua da ,dar FCSB nu va avea fani niciodata. vor lua doar multa m..e ....
 • 11 2016
  Andrei cat de prost sa fii sa vb de aceeasi echipa,dar sa te contrazici?...
 • 11 2016
  antidrog taci si sugi pl in mmatii de la.bagiu...
 • 11 2016
  chl Ca tine de fapt!!!...
BRAT