Anuntul care poate intoarce stadioanele PLINE la Steaua! Reghecampf: "Sper ca se rezolva cu Ghencea. Am vorbit si cu fanii!"

Anuntul care poate intoarce stadioanele PLINE la Steaua! Reghecampf: "Sper ca se rezolva cu Ghencea. Am vorbit si cu fanii!"

2016 poate fi anul pacii la Steaua. Reghecampf anunta ca echipa se poate intoarce in Ghencea mai devreme decat se asteptau suporterii.

Steaua nu se mai pregateste la Mogosoaia din cauza calitatii gazonului. Reghecampf asteapta ca scandalul dintre clubul de fotbal si Armata sa se incheie in cel mai scurt timp. Steaua ar putea reveni in Ghencea. In ultimul timp au avut loc mai multe sesiuni de negocieri intre parti.

"Cred ca se vor rezolva toate lucrurile. S-au purtat discutii, se vor purta in continuare. Cred ca si cei de la clubul Steaua vor sa se rezolve. Vom gasi intelegere si ne vom intoarce repede. Cred ca se va rezolva problema, trebuie rabdare si sa nu mai purtam dialogul in presa. Sunt un om optimist si am speranta ca asa se va intampla. Am discutat cu cativa membri ai Peluzei Nord. Sunt semnale pozitive, dar nu-mi permit sa vorbesc in numele lor. Urmeaza ca ei sa se intalneasca, apoi vom avea avea o noua discutie. Vom vedea ce se intampla", a spus Reghecampf la Digisport.

Antrenorul Stelei s-a referit si la schimbul de replici pe care l-a avut cu Helmuth Duckadam:

"Nu pot sa-i spun lui Hemuth sa nu vorbeasca. Eu il respect foarte mul! Dar pot sa va spun ca e urat sa vina o critica din partea unui om care se afla in club!"

Revolutie in ring: Noaptea Campionilor la Timisoara! Supergala de box in direct la PRO X, vineri de la 9 seara!VIDEO PROTVPLUS.RO

Cazul Sorinei. Părinții adoptivi, în fața procurorilor Secției de Investigare a Magistraților
BRAT