Liga 1

Anuntul care ii vizeaza pe toti microbistii din Romania! Liga I ar putea fi urmarita in curand de toata lumea

Liga I s-ar putea vedea in casele tuturor romanilor incepand din retur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2014, 17:19
Data actualizarii: Marti 30 Septembrie 2014, 17:34

Televiziunea Nationala negociaza in prezent pentru preluarea drepturilor de retransmisie ale cel putin unei partide din Liga I, incepand cu returul sezonului 2013/2014. Anuntul a fost facut astazi de producatorul general al Televiziunii Romane - Cristian Zgabercea, anunta Mediafax.

Potrivit sursei citate, reprezentantul TVR a anuntat in sedinta Consiliului National al Audioviziualului (CNA) ca negocierile cu detinatoarea drepturilor Ligii I (n.r Look TV) sunt in plina desfasurare. Acesta a adaugat ca, pe langa negocierile pentru drepturile de retransmisie ale partidelor, TVR planuieste sa prezinte macar rezumatele tuturor meciurilor din campionatul intern.

"Pentru campionatul national de fotbal suntem in discutii cu cei de la Look TV. Am incercat sa facem un barter, sa le oferim servicii, pentru ca ei au nevoie de servicii si sa ne permita sa difuzăm macar un meci. Din pacate operatorul pay TV (n.r. UPC) cu care lucreaza a refuzat.

Cei de la Look TV sunt deschisi la discutii si speram ca macar din retur sa oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele", a spus Cristian Zgabercea, citat de Mediafax.

El a mai adaugat ca, in prezent, TVR "a reusit sa ia tot ce inseamna meciuri de calificare ale echipei Romaniei" si incerca sa ia si drepturile de difuzare ale Cupei Mondiale de Rugby si alte competitii la care "este drapelul Romaniei prezent pe unul dintre catarge".

Modifică setările cookies