csa steaua FCSB Ghencea Iulian Miu Steaua Superliga

Anunț venit de la CSA Steaua, după ce FCSB a cerut să joace în Ghencea: "N-a venit nimic, nicio solicitare!"

FCSB a anunțat că a făcut o cerere oficială pentru a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă, însă Iulian Miu, oficial al CSA Steaua, susține că pe adresa clubului nu a venit nicio solicitare.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 22:02
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 22:03

Într-un interviu acordat pentru PRO TV, Gigi Becali a spus că a oferit 46.000 de euro pentru a juca în Ghencea, un preț dublu față de cel plătit pe Arena Națională, în speranța că oficialii celor de la CSA Steaua vor permite accesul FCSB în Ghencea.

Iulian Miu, oficial CSA Steaua: "N-a venit nimic de la FCSB, nicio solicitare"

Becali și Mihai Stoica au anunțat că FCSB va face plângeri penale în cazul în care clubul va fi refuzat, însă Iulian Miu susține că nu știe de existența vreunei solicitări în acest sens.

Mai mult, Miu lasă de înțeles că FCSB va fi refuzată, având în vedere că există "niște procese pe rol" între cele două cluburi.

"Aşteptăm să vedem. Nu am văzut nicio solicitare şi nu e treaba mea să văd solicitările. Eu nu am văzut. Să vedem oficial şi după mai discutăm. Vine o solicitare, se analizează şi se dă un răspuns. N-a venit nimic. Nu ştiu, n-am văzut. Sunt atâtea stadioane. Au făcut solicitări la mai multe stadioane, e dreptul lor să facă. 

Sunt acolo oameni care conduc şi ştiu exact ce au de făcut. Aşteptăm să vedem ce se va întâmpla. Ce plângere? Nu mă pricep.

Cred că au mai vorbit şi alţii şi lucrurile... Steaua e într-un moment formidabil, din punctul meu de vedere. Creştem copii, avem o academie senzaţională şi lucrurile vor intra... Vor fi din ce în ce mai bine.

Să tragem aer în piept, să fim calmi. Vedem, aşteptăm solicitări şi se va lua o decizie, clară şi concretă. Să se ia decizia. Să se facă solicitarea. Şi eu pot spune orice. Vrei să spun că am făcut şi eu solicitare să urc nu ştiu unde? După sărbători, vreau să fiu mai bun şi mai liniştit. Şi eu aş vrea să mă duc undeva unde s-a făcut ceva pe bani publici. 

Aici sunt nişte procese care sunt încă pe rol, se judecă şi atunci lucrurile sunt clare", a spus Iulian Miu, la Orange Sport.

Gigi Becali: "Le dăm 46.000 de euro să jucăm în Ghencea"

FCSB a făcut o ofertă de nerefuzat pentru un singur meci pe Ghencea, aproape 50 de mii de euro, dublu decât dă pe Arena Națională. Dacă e refuzat, Becali face plângere la DNA.

Ca să nu joace la Buzău meciul anului cu CFR, Becali a făcut o ofertă incredibilă. Da mai mult decât dă pentru închirierea Arenei Naționale.

„Le dăm 46.000, dublu față de National Arena și de patru ori mai mult decât Giuleștiul”, a spus Gigi Becali pentru PRO TV.

Dacă e refuzat, Becali merge la DNA și face plângere penală.

„Păi de aia am trimis-o cu executor judecătoresc. Pentru că nu ai niciun motiv. Este clar, clar caz clasic de abuz în serviciu. Clar”, a mai spus Becali.

Becali e optimist că echipa sa va putea juca pe arena din Ghencea: „Eu cred că încet, încet își dau seama cât de gravă este situația. Cred că o să jucăm acolo, eu așa cred”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!