Gigi Becali George Boroi Steaua Superliga

Anunt greu pentru stelisti! Gigi Becali pierde marca 'Steaua'! "Daca oamenii de la club fac asa vor pierde!" Campioana e amenintata cu un mare PROCES!

► Fotbal in jurul lumii: de la Hollywood la Amsterdam! SUA – Coreea de Sud, sambata 00:00, si Utrecht –Ajax, duminica 13:30, LIVE Sport.ro si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2014, 10:33
Data actualizarii: Vineri 31 Ianuarie 2014, 10:33

Gigi Becali poate pierde marca "Steaua Bucuresti", dupa ce pe 29 ianuarie 2014 a expirat dreptul de folosinta.

Marca a fost inregistrata la OSIM pentru 10 ani, adica perioada 2004 - 2014, iar oamenii de la Clubul Sportiv al Armatei au demarat la finalul anului trecut procedura de inregistrare a aceleiasi marci, anunta Libertatea.

Chiar daca, teoretic, cei care conduc Steaua acum au prima optiune, totul se poate termina rau pentru campioana.

Oficialii FC Steaua Bucuresti pot solicita prelungirea marcii la OSIM si, teoretic, au prima optiune. Insa George Boroi, seful Clubului Sportiv al Armatei, sustine ca Gigi Becali ar putea pierde atat denumirea, cat si sigla, deoarece conducatorii echipei de fotbal, care a iesit de sub tutela MApN in 1997, trebuie sa indeplineasca anumite cerinte.

"Asteptam si suntem curiosi cum vor inregistra cei de la clubul de fotbal marca Steaua la OSIM. Ei folosesc vechea sigla, dar i-au adaugat doua stelute deasupra, care simbolizeaza castigarea a peste 20 de titluri. Ea apartine Armatei. Nu tine modificarea asta, nu ne pot pacali. Daca vor sa le utilizeze, sa se puna cu noi la masa discutiilor. Dar ei nu vor! Asa ca sa schimbe denumirea si emblema. Daca le vor inregistra pe aceleasi, ii vom da in judecata si vor pierde", a declarat George Boroi, seful Clubului Sportiv al Armatei pentru Fanatik.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!