ANUNT despre viitorul lui Lukasz Szukala! "Totul se poate schimba incredibil in doar cinci minute!" Ce urmeaza pentru el:

Polonezul este acum la un pas de plecarea de la Steaua, fiind dorit de mai multe cluburi.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 17:06
Data actualizarii: Duminica 04 Ianuarie 2015, 17:14

Piturca a dat indicatii clare sefilor ca il vrea pe Szukala in echipa lui Al Ittihad. Negocierile cu polonezul au inceput deja, dupa ce arabii l-au transferat deja pe Sanmartean.

Intre timp, pe urmele fundasului titular al campioanei au pornit si alte cluburi, unele din Germania, din primele doua ligi. Impresarul sau, Anamaria Reghecampf a vorbit despre sansele ca Szukala sa plece de la Steaua.

"E clar ca Steaua trebuie sa faca niste achizitii. Daca patronul va semna cu Eric sau cu Roman, daca ii vrea, cu siguranta vom rezolva transferurile.

Nu este deloc exclus acum ca Szukala sa ajunga in Arabia Saudita. El nu este disperat sa plece, este genul de neamt care in loc de 2 milioane de euro din Arabia, daca nu ii convin conditiile, ramane pe 800.000 la Steaua.

Discutiile din Germania sunt cu mai multe echipe, din Bundesliga 1 si 2, insa mi-a spus ca pana nu termina discutiile cu Steaua nu vrea sa auda despre o alta oferta. Cred ca sansele sa plece sau sa ramana la Steaua sunt absolut egale. Insa totul se poate schimba si in cinci minute", a spus Anamaria Reghecampf la Ora Exacta de la Sport.ro.

Modifică setările cookies