Anunț despre stranierul dorit de Craiova și Rapid: "Cum să renunți la atâția bani?"

Alexandru Cicaldau Victor Becali Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iunie 2024, 20:47
Data actualizarii: Sambata 08 Iunie 2024, 20:49

Dorit de Universitatea Craiova și Rapid, tricolorul prezent la EURO 2024 speră să primească o ofertă mai atractivă din străinătate. 

Împrumutul lui Alexandru Cicâldău la Konyaspor s-a terminat, iar oficialii lui Galatasaray au stabilit că internaționalul român va ajunge la o altă formație și în sezonul viitor.

"Yusuf Demir se va întoarce. Ross, Moruţan, Cicâldău... În primul rând, gândul nostru pentru ei este că vor fi împrumutaţi din nou", a anunțat antrenorul turcilor.

Victor Becali a dezvăluit ce se va întâmpla cu Alexandru Cicâldău

Impresarul a explicat că mijlocașul nu are șanse să ajungă la vreo grupare din Superligă, deoarce nu și-ar permite să plătească salariul dorit de fotbalist. 

"Deocamdată nu sunt mișcări importante pe piața transferurilor. Cluburile sunt în vacanță, nu se gândesc la transferuri. Cluburile din România când vor putea să-i dea lui Cicâldău salariu de 700.000, 800.000 sau un milion de euro și să se mai înțeleagă și cu clubul… atunci ar fi altceva.

Cum să renunți la atâția bani ca să revii în România? El mai are contract. Și dacă n-ar avea contract, tot ar găsi o echipă care să-i dea mai mulți bani decât în România. Și eu aș vrea să-l aduc pe Mourinho în România. Are salariu mai mare de 10 milioane de euro", a spus Victor Becali, la Sport Total FM.

Alexandru Cicâldău a evoluat în 32 de partide pentru Konyaspor în sezonul recent încheiat, reușind să înscrie un gol și să ofere două pase decisive.

Trei milioane de euro este cota de piață a fotbalistului român, potrivit site-urilor de specialitate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!