Luni 02 Iulie 2018, 14:59

Anunt de ULTIMA ORA: Banel, din nou cu Steaua: "O sa vorbesc cu Dica!" Ce decizie a luat Banel Nicolita

Banel e bucuros ca a intrat cu Faureiul in C. Nu vrea sa se opreasca aici.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Isi propune o noua promovare ca manager / antrenor / jucator. Nicolita a renuntat la cariera profesionista pentru a se intoarce in orasul sau. Nu e singur in club. Doi frati de-ai sai sunt jucatori, iar altul e in conducerea clubului. Banel vrea sa celebreze reusita din acest campionat printr-un super meci cu Steaua lui Dica.

"FCSB va veni aici. Voi vorbi cu Dica si sper sa gasesc o rezolvare si sa-i aduc aici. Orasul merita un asemenea meci. Am jucat acolo multi ani si ar fi o mandrie sa aduc Steaua aici", a spus Nicolita, conform FRF.ro.

Urmeaza o petrecere de poveste pentru Faurei. Directorul sportiv Eugen Ciobanita promite 3 zile si 3 nopti de libertate totala pentru jucatori: "Este una dintre cele mai fericite zile pentru Faurei. Vom petrece ca in povesti, trei zile si trei nopti. Banel este o legenda, el a adus oamenii la stadion. Cand cei trei frati Nicolita sunt in teren, trag echipa dupa ei. Vom face tot posibilul sa avem prezentarea lotului cu FCSB. Banel mi-a transmis asta si sunt sigur ca oamenii vor veni la stadion si vor fi incantati."

Banel isi propune sa-si aduca fostii colegi aproape de el la Faurei: "Voi incerca sa aduc la echipa, in conducere, fosti colegi care s-au lasat de fotbal. Stiu ca e greu de venit mereu de la Bucuresti la Faurei, eu am facut naveta zi de zi si n-a fost deloc usor!"