Liga 1

EXCLUSIV | Anunt de ultima ora al UEFA! Ce se intampla cu Coltescu dupa ce a fost supendat pana la vara pentru scandalul monstru de la PSG - Basaksehir

Coltescu a vrut sa afle oficial daca mai poate sau nu sa arbitreze in Liga 1 in urma suspendarii pronuntate ieri!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Martie 2021, 21:11
Data actualizarii: Marti 09 Martie 2021, 21:23

Romanul a primit acceptul UEFA de a continua sa oficieze la nivel national, anunta sursele www.sport.ro. Coltescu a fost suspendat pana la finalul sezonului din competitiile UEFA. Degeaba, pentru ca a iesit de pe lista FIFA la 1 ianuarie 2021!

Comisia de Disciplina a UEFA l-a gasit vinovat de comportament neadecvat in timpul incidentelor de pe Parc des Princes, din luna decembrie. Atunci, romanul a fost acuzat, la fel ca asistentul Sovre, ca l-a identificat dupa culoare pe Pierre Webo, antrenorul secund al lui Basaksehir.

Scapat de acuzatiile de rasism, Coltescu n-a primit insa iertarea UEFA pentru modul cum a gestionat situatia de criza. Pe langa interzicerea in competitiile europene - unde oricum n-ar fi avut acces pentru ca a fost retras de Vassaras din lotul de Europa, Coltescu va mai trebui sa parcurga si etapele unui curs UEFA. Va fi 'coleg' cu Sovre la programul de 'reeducare'.

Sovre a scapat, insa, de suspendare si poate activa pana la finalul campaniei europene, cand paraseste si el lista internationala pe criteriu de varsta.

CITESTE SI

Modifică setările cookies