anamaria prodan FCSB Gigi Becali Superliga

”Antrenorul” pe care Anamaria Prodan îl propune la FCSB: ”Pentru Gigi, așa ar fi cel mai simplu. I-am zis de mulți ani”

FCSB are nevoie de un antrenor principal care să dețină licența PRO, după ce Leo Strizu și-a dat demisia de la echipă.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Martie 2023, 17:34
Data actualizarii: Joi 23 Martie 2023, 17:35

În urma rezultatelor bune pe care vicecampioana le-a avut cu Mihai Pintilii la ”cârma” echipei, este greu de crezut că Gigi Becali va dori să aducă un antrenor care să controleze totul la echipă.

Anamaria Prodan spune că FCSB nu va putea să facă performanță dacă un antrenor cu experiență nu va fi lăsat să-și facă meseria. Mai în glumă, mai în serios, impresara spune că l-a sfătuit pe Becali să-și ia licența PRO.

Anamaria Prodan: ”Așa ar fi cel mai simplu pentru Gigi”

”La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar.

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanță și care are experiență.

La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor, și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună, ești patron și antrenor, ca Gică Hagi.

Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic. A băgat bani foarte mulți, are impresia că știe foarte foarte foarte bine fotbal și normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute.

Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, și eu i-am zis de mulți ani, să își ia licența și atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Știe fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai ușor”, a spus Anamaria Prodan, potrivit PlaySport.

VIDEO - Interviu cu Gigi Becali

Gigi Becali: „Tavi Popescu nu va mai juca titular!” 

Titular indiscutabil în acest sezon, Tavi Popescu își pierde locul din 'primul 11', după cum a anunțat Gigi Becali. Finanțatorul vicecampioanei României a vorbit luni dimineață despre meciul jucat de echipa sa și a anunțat o decizie importantă în cazul „perlei” sale. 

Jocul mă încurajează, prima repriză cu Craiova a fost puțin mai slabă pentru că nici Olaru nu era în apele lui și nici Coman. El a avut o mică problemă, a jucat cu o mică problemă la nu știu ce mușchi. Și dacă făceam echipa corect, dar nu va mai fi echipa făcută, de exemplu, în funcție de...până acum trebuia să facem bani din jucători, acum s-a terminat, vrem să avem bani din Liga Campionilor. 

Acum joacă cine trebuie să joace. Va juca Coman stânga, acolo e postul lui și îl va înlocui, dacă e nevoie, de pe bancă, Tavi Popescu. Tavi Popescu nu va mai juca titular, acum e altceva, l-am forțat, îl vede Vasile, Anglia, Franța, are 20 de ani, e timp să îl vadă. Dacă făceam echipa corect din prima era alta situația, cu Cordea și Coman, alta era situația”, a anunțat Gigi Becali.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!