Liga 1

Antrenorul Academicii dă de pământ cu jucătorii săi după eșecul de la Mediaș: "Sunt niște figuranți!"

Academica Clinceni a pierdut meciul suferinței cu Gaz Metan, de la Mediaș, scor 3-4.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 19:52
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 19:52

Ambele deja retrogradate și aproape de desființare din cauza problemelor financiare, Gaz Metan și Academica Clinceni au oferit un meci spectaculos pentru puținii spectatori veniți la stadionul din Mediaș.

Antrenorul Academicii dă de pământ cu jucătorii săi după eșecul de la Mediaș

La finalul partidei, John Ene, antrenorul Academicii Clinceni, a avut un discurs dur la adresa jucătorilor săi, spunând că sunt niște "figuranți". Singura excepție a tehnicianului este mijlocașul bulgar Aleksandar Tsvetkov.

În schimb, John Ene a lăudat jocul lui Gaz Metan și i-a felicitat pe jucătorii medieșeni, dar și pe antrenorul Flavius Boroncoi.

"Mă bucur pentru Flavius (n.r - Boroncoi) că știe să întrețină o asemenea echipă, nu ca și echipa noastră. Un cuvânt poate frumos pentru ei - figuranți. În afară de un singur jucător, Tsvetkov. El a fost pentru mine numărul 1 de când a venit aici, cu mici excepții. Ceilalți, mă repet, sunt niște figuranți, un cuvânt frumos pentru ei.

S-au marcat multe goluri, au fost foarte multe faze de atac, un ritm destul de bun. Câteodată chiar și peste nivelul Ligii 1. Admir această echipă a Mediașului, acești copii, care au dat dovadă de atitudine și multă exprimare bună în teren față de echipa noastră, care trebuia să aibă altă consistență.

Ca să nu mai ajungem în astfel de situații, trebuie să găsim niște soluții la nivel legislativ ca acești fotbaliști să fie plătiți. Poate nu fiecare lună, dar nu ca la noi și Mediaș. E incredibil ce se întâmplă și sper ca alte echipe să nu treacă prin ce trecem noi și Mediaș. Vreau să felicit Mediașul, acești copii. Au fost admirabili, ei și antrenorul lor", a spus John Ene.

Academica Clinceni este penultima în Liga 1, cu -11 puncte. Gaz Metan ocupă poziția 16, cu -38 de puncte după victoria de astăzi.

Modifică setările cookies