VIDEO EXCLUSIV Becali a ”tras” de el să rămână! Antrenorul care a făcut-o pe FCSB să joace ”ca Barcelona” recunoaște: ”Am plecat, dar am greșit”

Unul dintre puținii antrenori care au reușit să-l mulțumească pe Gigi Becali regretă că și-a dat demisia de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 20 Mai 2022, 23:35
Data actualizarii: Sambata 21 Mai 2022, 00:11

Ilie Stan (54 de ani) a pregătit-o pe FCSB între octombrie 2011 și martie 2012, timp în care a strâns 22 de meciuri, în Liga 1 și Europa League

Ilie Stan recunoaște: ”Am făcut o greșeală că am plecat de la FCSB”

”Iliesta” a reușit atunci să treacă de grupele Europa League cu FCSB, unde a întâlnit Maccabi Haifa, Schalke și AEK Larnaca. În primăvara europeană, actuala vicecampioană a dat atunci de olandezii de la Twente, și a pierdut în ambele meciuri cu același scor, 1-0

La zece ani după ce a ales să plece de la FCSB, Stan recunoaște: ”Am făcut o greșeală!”.

„La Steaua (n.r. - FCSB) mi-a plăcut pentru că echipa juca, echipa începuse să mulțumească publicul, am readus acel spirit, a fost un moment în care a trebuit să plec. Am plecat, n-am fost demis. Atunci când crezi că poți mai mult, trebuie să mergi undeva unde crezi... dar, într-adevăr, am făcut o greșeală atunci că am plecat. 

Pe Tănase l-am trecut din bandă stângă în inter. Îi plăcea să fie în posesia mingii, îi plăcea să dea la poartă. Cred că atunci am făcut un lucru bun pentru Steaua”, a spus Ilie Stan, în cadrul emisiunii ”Poveștile Sport.ro”.

  • Emisiunea Integrală cu Ilie Stan la ”Poveștile Sport.ro” poate fi urmărită luni, pe VOYO.ro și www.sport.ro.

După ce a plecat de la FCSB, Ilie Stan a avut mai multe experiențe ca antrenor, inclusiv în Irak, Iran sau Qatar. A antrenat Concordia Chiajna, FC Vaslui, FC Brașov, Farul Constanța, ASA Târgu Mureș sau Gloria Buzău.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!