VIDEO EXCLUSIV Antrenor nou la Academica Clinceni și o revenire importantă în staff! Planul conducerii

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:10
Data actualizarii: Joi 02 Decembrie 2021, 15:17

Academica Clinceni vrea să încheie colaborarea cu Ionuț Chirilă, iar ilfovenii au stabilit deja numele noului antrenor.

Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, care a declarat că Ionuț Chirilă se comportă mizerabil și aștepta din partea acestuia să demisioneze după rezultatele slabe, a anunțat că are deja un plan pentru redresarea echipei.

Flavius Stoican și Bobi Verdeș, așteptați la Academica Clinceni

Pe lângă noii investitori așteptați la club, ale căror nume nu au fost făcute publice pentru moment, Academica va face schimbări și la nivelul staffului administrativ și tehnic. Augustin Călin a fost deja cofirmat în funcția de director sportiv, în timp ce Sabin Ilie va fi team manager.

  • Academica Clinceni

La nivelul staffului tehnic, primarul din Clinceni anunță că s-a oprit asupra variantei Flavius Stoican. Antrenorul de 45 de ani a pregătit-o ultima oară pe U Craiova 1948, club la care a rezistat doar o lună, în perioada octombrie - noiembrie 2021, însă acum este gata să revină în Liga 1 alături de unul dintre colaboratorii săi, Bobi Verdeș, care îi poate fi secund. De asemenea, Adrian Budeanu încearcă să îl convingă pe Sorin Paraschiv să revină la echipă, la aproape o lună după ce fostul team manager și-a anunțat plecarea.

"Nu este Nicolae Sarcină, ci o altă persoană care va fi finanțatorul echipei. Nu îi pronunț numele pentru că nu am ajuns încă la o înțelegere. Adrian Ilie n-are niciun fel de implicare la Academica Clinceni. Sabin Ilie urmează să fie team manager, va fi și Augustin Călin. Flavius Stoican antrenor și Bobi Verdeș secund, așa gândim acum. Sorin Paraschiv vom avea o discuție cu el, părerea mea e că va reveni. 

Dacă asigurăm partea financiară, putem redresa echipa și să ne salvăm de la retrogradare. Eu am încredere că salvăm echipa. Sunt un optimist incurabil și sunt sigur că salvăm echipa, dar cel mai important e să rezolvăm partea financiară, de acolo plecăm. Pentru asta a venit și Ionuț Chirilă, a promis că va rezolva partea financiară.

Exclus, sigur nu-l va accepta noul investitor pe Ionuț Chirilă. Normal era să facă un pas în spate acum 2-3 etape, când a văzut că echipa nu joacă nimic și nu face puncte, așa cum a făcut Ilie Poenaru. El a spus că vrea să plece, vrea un șoc la echipă. El iubea această echipă, dar Ionuț Chirilă se comportă mizerabil. Primăria Clinceni nu are niciun fel de contribuție la echipa de fotbal. Suntem asociați, parteneri. Noi venim la acest proiect cu baza sportivă", a spus Adrian Budeanu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro X.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!