Antrenor de SACRIFICIU | Becali l-a convins pe Radoi sa ramana, dar anunta: "Asta e echipa pentru turul de campionat". Primul transfer pe care il va face la iarna

Antrenor de SACRIFICIU | Becali l-a convins pe Radoi sa ramana, dar anunta: "Asta e echipa pentru turul de campionat". Primul transfer pe care il va face la iarna

Gigi Becali l-a intors pe Mirel Radoi din drum si spune ca unul dintre argumentele cu care l-a convins a fost acela ca Steaua va castiga titlul Ligii I pentru al patrulea an consecutiv, dar si cele doua cupe.

Intors din drum de Becali, Mirel Radoi nu va avea insa viata usoara la Steaua, chiar daca patronul pare in acest moment ca a lasat orice metoda de presiune deoparte, avand in vedere ca echipa este iesita din peisajul cupelor europene.

Pentru Mirel Radoi, turul de campionat va fi o perioada de sacrificiu, lucru recunoscut cumva si de Gigi Becali, cel care a transmis ca antrenorul va trebui sa se descurce in continuare cu jucatorii pe care ii are la dispozitie, in incercarea de a salva situatia.

Gigi Becali a anuntat victorios ramanerea lui Mirel Radoi la Steaua, spunand ca antrenorul va reusi in cele din urma sa castige campionatul si cele doua cupe. Acelasi patron il pune insa pe finul sau intr-o postura ingrata, declarand ca acesta nu va primi jucatori noi si ca va trebui sa abordeze calificarea in Play Off-ul Ligii I, obiectiv nu chiar atat de usor, daca ne uitam la clasament, cu acelasi lot cu care a ratat pana acum cele mai importante obiective.

Becali a spus in "conferinta de presa" organizata in fata palatului din Aleea Alexandru, sub cerul liber, ca Radoi va trebui sa incerce sa-i motiveze pe jucatori si "sa fie mai sever cu ei" in urmatoarea perioada, acesta continuand pe panta pe care a pornit inca de dupa meciul cu ASA: "Radoi inca nu stie sa-i motiveze pe jucatori. Mi-a spus si el ca nu intelege ce se intampla cu ei".

Ii aduc un atacant, dar la iarna

Latifundiarul din Pipera a dezvaluit in fata jurnalistilor ca e increzator in faptul ca Steaua, cu lotul actual, poate castiga toate trofeele puse in joc pe plan intern si ca o "plomba" pusa in ofensiva va asigura acest lucru.

Becali ii va aduce lui Radoi un atacant, asa cum a promis, insa o va face abia la iarna.

"I-am zis ca e pacat sa plece asa, ca ar ramane o pata neagra pe cariera lui. Eu sunt convins ca va lua campionatul si cele doua cupe.

O sa incercam accederea in grupele Ligii la anul.

In iarna o sa-i aduc un atacant valoros si cu asta-basta, avem echipa pentru a ne indeplini obiectivul" - Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies