Anomalia din Liga II! Are salariu de 180 de mii € pe an si pare un extraterestru la FC Maramures: "Ba, baieti, eu am fost capitanul lui Balotelli!"

Autor: Sport.ro
Joi 01 Martie 2012, 10:07

	Anomalia din Liga II! Are salariu de 180 de mii € pe an si pare un extraterestru la FC Maramures: "Ba, baieti, eu am fost capitanul lui Balotelli!"

ProSport / La 16 ani facea senzatie la lotul de tineret al Romaniei si ii convingea pe scouterii lui Inter sa il transfere in Italia. La 22, e doar un fotbalist mediocru cu un salariu astronomic.

E unic, inconfundabil, e... Cristian Daminuta. Are doar 22 de ani, dar pare ca ar fi ajuns deja la sfarsitul carierei.

"Am debutat in Liga I la 16 ani, intr-un meci cu Dinamo. Eram un pusti care ajungea sa joace 43 de meciuri internationale pentru nationalele de juniori ale Romaniei. Acolo am fost remarcat imediat de scouterii lui Inter.", isi aminteste Daminuta.

Mijlocasul roman a jucat 21 de meciuri la Inter Primavera si a ajuns chiar sa fie si capitan, intr-o echipa din care mai facea parte si Mario Balotelli, actualul super star al lui Manchester City.

"Am fost capitanul lui Balotelli, cu care inca mai pastrez legatura si cu care m-am antrenat si la echipa mare a lui Inter, acolo unde am impartit vestiarul, printre altii, cu Ibrahimovici, Zanetti, Maicon, Adriano! Aici, la Baia Mare, ma opreste lumea pe strada si ma intreaba cum de joc la FC Maramures", spune, cu regret, Daminuta.

Daminuta este in continuare jucatorul lui AC Milan si joaca in Liga a II-a sub forma de imprumut. Acesta este motivul pentru care mijlocasul castiga un salariu astronomic in prezent - 180.000 de euro.

FC Maramures Baia Mare este pe locul 11 in Liga II, la doua puncte de retrogradare.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Ședință pentru rectificarea bugetară la Cotroceni. Iohannis se întâlnește cu Orban și Cîțu
BRAT