Ani de liceu cu emotii la romana: Torje, elevul silitor din clasa a XII-a!

"NOUL HAGI" LA LICEU!
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Octombrie 2007, 10:07
Data actualizarii: Joi 25 Octombrie 2007, 10:07

"Noul Hagi" asa cum a fost numit jucatorul lui Poli Timisoara, Gabriel Torje, este elev in clasa a XII-a la un liceu sportiv din Timisoara si nu are nicio nota sub opt. Desi a fost comparat de multe ori cu "Regele" Hagi datorita evolutiilor sale excelente si a stilului de joc asemanator, fotbalistul spune ca nu doreste sa fie asemanat cu cel mai mare fotbalist al Romaniei, ca doreste sa fie doar Gabriel Torje.

“Primul meu gol in prima Liga a fost un moment de mandrie pentru intreaga familie. Ei stiu cel mai bine la cate am renuntat pentru fotbal. Un lucru este cert: nu voi regreta niciodata aceste sacrificii, pentru ca am facut pana acum totul de placere si cu daruire maxima”, a spus mijlocasul pentru Click.

Chiar daca acum are posibilitatea sa duca o viata luxoasa, Torje isi pastreaza modestia si prefera in locul vacantelor exotice, casa parinteasca dintr-un sat de langa Valcea: "Vacantele mi le petrec la tara, intr-un sat de pe langa Valcea, acolo unde este casa parinteasca. Este si aproape de munte, e liniste si aer curat. Doua saptamani acolo fac cat multe altele, in locuri scumpe”, a mai spus fotbalistul.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies