Astrologul Cristina Demetrescu despre meciul România - Olanda: „Exact la ora 7, mâine, se întâmplă ceva”

EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 17:21
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 17:21

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre previziunile astrologice pentru echipa națională a României în meciul cu Olanda. În studioul Vorbește Lumea, Cristina Demetrescu le-a dat vești bune susținătorilor României.

„E un meci foarte greu, dar exact la ora 19:00, mâine, pe data de 2 iulie e ceva, e o energie bună. Mâine la ora 7:00 Luna intră în Gemeni. Nu pot să spun foarte multe despre lucrul acesta, dar dacă era astăzi meciu, era rău, dar mâine e mai bine.

Vărsătorul și Gemenii sunt zodii de aer și știi cum e, poți să dai oricât cu piciorul în minge, dar e aerul care nu știi cum duce mingea”, a explicat Cristina Demetrescu la Vorbește Lumea.

Potrivit calculelor, Naționala României este Vărsător, deoarece se ia în considerare data la care s-a înființat Federația Română de Fotbal: 16 februarie 1930, și tot atunci a apărut și echipa națională.

Naționala României a realizat minunea la EURO 2024, dar greul abia de acum începe, pentru că urmează meciul România - Olanda din optimile Campionatului European.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, ”tricolorii” lui Edward Iordănescu au terminat pe locul 1 în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE marți de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe Sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!